January 30, 2017
January 31, 2017
Show all

 

6 EXERCIȚII SA VA TONIFIATI FESIERII SI SA OBTINETI UN FUND UIMITOR

 

Un corp bine tonifiat este dorit de toata lumea. În ziua de azi, există o mulțime de exerciții ce se concentreaza pe diferite părți ale corpului, precum și pe întregul corp. Femeile tind în mod natural să aibă un fund curbat, cu toate acestea există un set de exerciții care se poate face pentru a obține forma perfectă a fundului și te face sa arati uimitor în diverse articole vestimentare pentru picioare.

 

Exercițile de mai jos  va asigura că veți obține un fund uimitor.

 

Step- Ups

 

Kuvahaun tulos haulle step ups exercise gif

 

Step up-urile este un exercițiu comun daca vrei sa obți fundul în formă și poate fi realizat în conditile de acasă, de asemenea. O platformă ridicată este tot ce ai nevoie pentru a face acest lucru. Pune un pas pe platforma ridica-te într-un picior prin ridicarea genunchiului cât mai sus posibil. Puteți repeta acest lucru timp de aproximativ 10 minute.

 

Rear Leg Shifts

 

Kuvahaun tulos haulle Rear Leg Shifts exercise gif

 

Îndoiți-va genunchi și antebratele; ridicați încet un picior de pe podea și împingeți piciorul spre tavan. Aduce piciorul încet înapoi în jos și se repetă același lucru cu celălalt picior.

 

Bridges

 

Kuvahaun tulos haulle Bridges exercise gif

 

Intinde-te pe spate cu genunchii îndreptati în sus. Ridica fundul de pe podea, dar asigurați-vă că picioarele, umerii și capul ating inca solul. Încercați șa împingeti fundul cat mai sus posibil.

 

Deep Squats

 

Kuvahaun tulos haulle Deep Squats exercise gif

 

În timp ce faci genuflexiuni normale, este recomandat să va lasati cat mai jos posibil în același timp păstrând spatele drept. Acest lucru va asigura activarea maximă a muschilor gluteali și va ajuta sa obtineti o tonifiera a fundului.

 

Cossack Lunges

 

Kuvahaun tulos haulle Cossack Lunges exercise gif

 

Acest exercițiu implică sa stati cu picioarele departate,  mai departate decât lățimea umerilor. După aceasta schimbati greutatea de pe o parte pe alta, în timp ce stati ghemuit  pe un picior tineti celălalt picior drept. La atingerea poziției de jos se revine in pozitia de genuflexiune si schimbam piciorul. .

 

Fire Hydrants

 

Kuvahaun tulos haulle Fire Hydrants exercise gif

 

Acest exercițiu întărește muschii gluteus și mușchii mai mici ai picioarelor. Acest exercițiu începe în poziția din genunchi; ridica un picior în lateral menținând o curbă a genunchiului. Se repetă cu celălalt picior în seturi de 3 sau mai multe.

 

Daca urmati exercițiile de mai sus va asigur că alaturi de coapse si picioare, fund devine de asemenea în forma dorită și puteți apoi sa va mândriți cu stil.

Comments are closed.