3 game de repetari pentru un biceps mai mare

Cel mai bun mod de a face fandari pentru fese și pentru genunchii durerosi
July 24, 2019
Construiți-vă spatele cu acest dropset
July 26, 2019
Show all

Dacă faceți întotdeauna 3 seturi de câte 10 repetari pentru biceps, evitati alte cai care ofere o creștere puternica a brațului. Iată un plan mai bun.

În culturism, indiferent de partea corpului, este întotdeauna recomandat să adaugi varietate la gamele de repetari și chiar la perioadele de odihnă.

Ținând cont de faptul că numărul de repetări și timpul de odihna între seturi ar trebui să fie invers proporțional, iată câteva exemple de intervale de rep / perioade de odihna pe care ar trebui să le utilizați pentru biceps:

  • 5 x 5 cu 120 de secunde odihnă între seturi
  • 3 x 8-12 cu o perioadă de repaus de 75 de secunde între seturi
  • 4 x 12-15 cu 30 de secunde pauza între seturi

Metoda 5 x 5 maximizează tensiunea mecanică pe biceps, ceea ce face o treabă bună, care determină sinteza proteinelor și îmbunătățiri neuromusculare.
Schema de 4 x 12-15 maximizează oboseala metabolică și răspunsul de volumizare a sângelui, ceea ce duce la hipertrofie (creștere musculară).
În cele din urmă, 3 x 8-12 este chiar în mijlocul dintre cele doua de mai sus.

Dacă obiectivul dvs. este dimensiunea, doriți să stresați toate componentele ale celulei musculare. Varietatea este cu adevărat important aici. Fie petreceti cateva saptamani folosind o schema set / rep inainte de a trece la urmatoarea, sau faceti toate cele trei in acelasi antrenament.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.