3 moduri de a creste din nou

4 Alimente convenabile pe care ar trebui să le consumați
June 3, 2019
Fitness Cheesecake – Rețeta
June 5, 2019
Show all

Câștigurile s-au blocat, chiar dacă te antrenezi din greu? Încearcă unul (sau toți) acești factori care te ajuta sa progresezi.

Aveti această întrebare (extrem de vagă) de multe ori:

– Câștigurile mele s-au blocat. – Ce sugerați?

Este greu să răspundem deoarece nu vă cunoaștem obiectivele principale, vârsta dvs. sau chiar dacă sunteți o persoană de sex feminin, sau sex masculin. Dar iată câteva sfaturi generale:

 

1 – Fa contrariul.

Există tone de programe de antrenament excelente aici pe victordiaconescu.com, dar cel mai bun este probabil cel care este cel mai diferit de cel pe care îl faci acum.

Iată un exemplu. În 2005 Chad Waterbury a introdus un sistem de instruire bazat pe efectuarea a 10 seturi de 3 repetari. Nu 3 x 10, dar 10 x 3. Și cititorii care au adoptat programul au raportat mari câștiguri în mușchi și putere.

Acum, există mai mult pentru program decât setul / rep scheme, dar facand 10 x 3 a fost radical diferit de ceea ce majoritatea sportivilor au fost obișnuiți să facă. Acesta a prezentat o nouă provocare, a recrutat unități de motor care au fost în mare parte adormite, a crescut producția de forță și, pe scurt, “a șocat sistemul” și a declanșat noi adaptări în dimensiune și putere.

Deci, aruncă o privire la modul în care te-ai antrenat în ultimele luni. Acum, fa invers:

  • Faceți întotdeauna 12-15 repetări? Apoi încărcați și faceți 3-5.
  • Va antrenati întotdeauna foarte greu pentru repetări putine? Apoi faceti mai usor și trageți timp de 60 de secunde timp sub tensiune pentru fiecare set. (Setați un cronometru și încercați să nu vă scoateți splina.)
  • Utilizați întotdeauna barile deoarece “greutățile libere sunt cele mai bune?” Treceți la un program bazat pe aparate.
  • Întotdeauna faceti impins cu bara la declinat? Fa impins cu gantere la inclinat.
  • Va antrenati 6 zile pe săptămână? Antrenati-va 3. Sau invers.
    Ai in teles ideea.

Sau doar să adopți programul altcuiva. Știu, experții de pe Internet îi sfătuiesc adesea pe oameni să evite programele “definire rapida”, dar pot fi valoroase. Orice program din arhivele victordiaconescu.com probabil te va împinge mai tare decât te împingi singur. Și probabil vă va forța să încercați câteva lucruri noi.

2 – Fă ceva ce te emoționează.

Câțiva antrenori au spus acest lucru: Antrendu-te foarte tare folosind un program substandard este mai bine decât să te antrenezi ușor cu ajutorul unui program “perfect”.

Luați 6 săptămâni de la ceea ce “ar trebui” să faceți și să vă antrenați în așa fel încât să vă ajute. Poate că te-ai antrenat ca un culturist, pentru că hipertrofia este obiectivul tău principal, dar poate este clipa în care trebuie sa te invarti în jurul kettlebells-urilor, poate pre interesant. Atunci, fă-o.

Vei deveni mai bun în alte moduri și, după un timp veti incerca să faceți repetari negative, să faceti repetări parțiale și să faceți din nou antrenamentele de pompare.

 

3 – Examinați-vă dieta.

Păstrează un jurnal cu produsele alimentare pe care le consumi. După o săptămână, aflați necesarul de calorii consumate pe zi. Acum adăugați în jur de 300 la asta. Luați măsurători pe toată suprafața corpului. Înregistrați-vă PR-urile la sala de fitness.

Refaceti numărul de calorii pe baza progresului dvs. în următoarele săptămâni. Probabil că nu ați mâncat suficient.

 

Bonus: Sporiti dezvoltarea cu un supliment bun.
Inca blocat? În primul rând, asigurați-vă că aveți grijă de nutriția pre-antrenament. Luați în considerare Mypre, bcaa, thermopure. Consultați detaliile fiecăruia.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.