7 trucuri ca sa-ti iasa venele mai pronuntat

5 mituri despre abdomenul cu six pack
September 29, 2017
Cum sa-ti imbunatesti numarul maxim de flotari
Cum sa-ti imbunatesti numarul maxim de flotari
October 2, 2017
Show all

7 trucuri ca sa-ti iasa venele mai pronuntat

7 trucuri ca sa-ti iasa venele mai pronuntat

7 trucuri ca sa-ti iasa venele mai pronuntat

 

Deci vrei sa stii cum sa faci venele vizibile?

 

Am văzut cu toții câțiva dintre culturisti extrem de vascularizati care postau poze cu ei înșiși cu venele pe tot corpul, ieșind foarte tare in evidenta.

 

Dacă ești ca mine, te-ai mulțumi cu brațe vascularizate și cu o venă pe aici pe acolo.

 

Unii dintre noi pur și simplu nu au genetica să aibă multe vene, probabil că ați văzut niște tipi care nici măcar nu ridică cine stie ce si are încă vene ce se rostogolesc pe tot corpul lor.

 

Există totuși câteva lucruri pe care le puteți face pentru a crește vascularitatea și pentru a face ca venele să explodeze.

 

Chiar dacă nu aveți vene în acest moment, veți fi în stare să obțineți cel puțin niște vene în brațele voastre, când va veți antrena.

 

Urmați sfaturile de mai jos și veți fi pe drumul cel bun de a vă face venele să iasă afară.

 

Eliminati sodiul

 

Mulți oameni nu știu că sodiul face ca corpul să rețină mai multă apă.

 

De ce este o problemă? Îți forțează pielea să arate pufoasă și îți acoperă venele – făcând să arati mai puțin definit.

 

De aceea, culturistii se deshidrateaza inainte de a merge pe scena – sii ii face sa arate mai definiti.

 

În primul rând, asigurați-vă că evitați alimentele procesate.

 

Acestea tind să fie încărcate cu conservanți – o modalitate foarte bună de a evita sodiul este prin pregătirea alimentelor proprii, astfel încât să știți exact cât de multa sare adăugați.

 

Nu ar trebui să consumați mai mult decât o linguriță de sare pe zi – deci, dacă aveți nevoie pentru a îmbunătăți gustul alimentelor dvs. utilizați ierburi și condimente în schimb.

 

Reduceți-vă grăsimea corporală

 

La sfârșitul zilei, având vene care apar ca la un model al unei coperte de pe o revista de culturism, într-adevăr trebuie sa cobori la o valoare scăzută a grăsimii corporale.

 

Venele pe care le vedeți sunt cunoscute ca venele de suprafață – ele se află aproape de suprafața pielii.

 

Pe măsură vă puneți grăsime corporală, puneți din ce în ce mai mult umplutură pe vârfurile acestor vene vor fi, ceea ce face dificilă evidentierea lor.

 

Prin urmare, prin reducerea grăsimii corporale veți elimina acea umplutură și veți face ca aceste vene să iasă mai mult in evidenta.

 

Concentrați-vă pe consumarea unui deficit de calorii și combinarea cu unele antrenamente intense pentru a vă aduce grăsimea corporală în jos și pentru a obține acel aspect pe care îl doriți.

 

Odată ce ajungi la un nivelul sub-10% ar trebui să poți vedea destul de multe vene, cu cât mergi mai jos cu cât vor ieși mai mult.

 

Rețineți că genetica dvs. va juca un rol aici – unii oameni sunt vascularizati la 15% grăsime corporale, în timp ce alții trebuie să ajungă la 8% pentru a vedea vene.

 

Când vă calculati deficitul de calorii, asigurați-vă că mâncați alimente sănătoase cum ar fi sursele de legume și legumele slabe și evitați alimentele junk și gustările / sucurile carbocazoase.

 

Crește masa musculara

 

Dacă doriți să aveți niște vene impresionante, va trebui mai întâi să construiți o masă musculară pentru a se potrivi cu ele.

 

Trebuie să ridicați greutatea și să supraîncărcați progresiv mușchii – ceea ce înseamnă că trebuie să ridicați mai multa greutate în timp.

 

Dacă continuați să ridicați aceeași greutate pentru același număr de repetări, mușchii nu vor crește și nici venele.

 

Nu esti sigur ce program de nutritie si antrenament sa urmezi pentru tipul tau de corp?

 

Faceți HIIT Cardio

 

Intervalele de antrenament cu intensitate ridicată sau HIIT cardio este o modalitate excelentă de a obține un nivel scăzut de grasime, astfel încât aceste venele să poată apărea.

 

Acest tip de antrenament presupune efectuarea de perioade scurte explozive urmate de o perioadă de recuperare timp de aproximativ 25 de minute. Puteți face acest tip de antrenament cu sprinturi, bicicleta, alergare la deal etc.

 

Reduceți consumul de carbohidrați

 

Consumul de multi carbohidrati incurajeaza corpul tau sa mentina mai multe lichide.

 

Prin urmare, dacă mâncați o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, veți reține mai puțină apă sub piele – fără a menționa că puteți arde mai multă grăsime corporală. Asta înseamnă un fizic mai subțire, mai vascular.

 

Utilizați diuretice

 

Diureticele scot apa din corpul tau care te ajuta sa arati mai vascular. Există un număr de produse care vă pot ajuta cu acest lucru sau puteți utiliza unul natural cum ar fi cafea sau espresso.

 

Nu exagerati cu acestea ele pot avea un impact negativ asupra sănătății dumneavoastră.

 

Bea apă

 

Unii oameni cred că daca beau multa apă îi va face să se umfle și să-și reducă definirea.

 

După cum se dovedește, dacă beți prea puțină apă, corpul tău se va ține cu disperare pe orice apă pe care o are, distrugând astfel fizicul.

 

Deci, asigurați-vă că aveți multă apă, astfel încât corpul dumneavoastră sa se simte confortabil eliminand excesul de apă.

 

În timp ce deshidratarea poate funcționa pentru o zi sau două (sau un concurs) pe o perioadă mai lungă de timp, este de fapt destul de periculoasă pentru sănătatea dumneavoastră.

 

Sursa: http://broscience.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *