4 Alimente convenabile pe care ar trebui să le consumați

Împingeți până când nu mai puteți. Odihniți-va până când puteți.
May 31, 2019
3 moduri de a creste din nou
June 4, 2019
Show all

 

 

Asigurați-vă că pierderea de grăsime și construirea masei musculare este puțin mai ușoara și puțin mai gustoasa. Aruncați aceste alimente în coșul de cumpărături.

 

Mai întâi, Trei ipoteze

 

  • Îți place mâncarea. Și preferați să aiba gust bun.
  • Sunteți ocupat, dar preferați să nu luați grăsime consumând alimentele obișnuite.
  • Te antrenezi din greu și vrei să construiești niște mușchi.
  • Tu esti? Atunci este pentru tine. Nu tu? Pleacă, ciudatule.

 

1 – Legume maruntite

“Maruntite” înseamnă doar să mănânci anumite alimente în bucăți mici. Conopida maruntita este o alternativa low-carb la orezul obișnuit, dar făcând-o a fost destul de complicat. Aveți nevoie fie de un procesor de mâncare foarte bun (și motivația de a vă curăța ulterior), fie aveți nevoie să petreceți mult timp cu o răzătoare de brânză.

 

Din fericire, pungile congelate de legume bogate sunt acum disponibile peste tot. Alimente maruntite ca si conopidă, cartofi dulci, broccoli, morcovi și amestecuri diferite. Cele mai multe dintre ele sunt făcute pentru a fi puse la abur, dar dacă plasticul la microunde te enerveaza (și ar trebui probabil), puteți folosi doar o tigaie.

 

Conopida marunt de exemplu o puteti folosi cu ceapă, ardei, fasole și orice plante pe care le aveți la îndemână. Adăugați un ou pe măsură ce se gătește și obțineți un orez “prăjit”. Într-adevăr, nu poți simtii diferența.

 

Puteți avea conopidă în fiecare seară a săptămânii și niciodată nu trebuie să guste la fel. Bonus: Este foarte satioasa, ceea ce este grozav pentru dieta ta.

 

2 – Sosuri fierbinți

Nu sunt sigur de ce, dar când sportivii serioși și concurenții merg pe diete, par să vrea să sufere mai mult decât trebuie. Fiecare masă este piept de pui uscat și broccoli. Ce lipsește? Aromă. Varietate. Bucurie.

 

Acest lucru nu este necesar pentru că puteți adăuga tone de aromă și varietate cu sosuri cumpărate din magazin, multe din ele avand 5 calorii sau mai puțin pe porție. Acestea sunt calorii bune de consumat. (Vei arde 5 calorii doar daca scuturi sticla, așa că relaxează-te.) Sosurile fierbinți sunt, de obicei, foarte “curate” și ar putea chiar să-ți dai un pic de ardere a caloriilor de la căldură.

 

Tot ce trebuie să faceți este să verificați lista ingredientelor. Dacă conține zahăr sau ulei sub orice formă, săriți-l. Dar orice altceva este bun de luat.

 

3 – Banane congelate

Se îndreaptă spre secția de congelator a magazinului. Chiar lângă fructele congelate găsiți pungi uriașe de banane pre-tăiate și congelate. (Din anumite motive, acestea par să vină mereu în saci mari de 2kg)

 

Bananele înghețate au fost numite “înghețată”, deoarece gustul și textura sunt destul de aproape. Da, le puteți cumpăra proaspete și sa le faceti felii și le puteți îngheța, dar acesti saci mari sunt convenabili. Amestecați-le cu shake-uri de proteine, adăugați-le la fulgi de ovăz, sau doar aruncati câteva în gura atunci când aveti o dorință de dulce.

 

4 – Praf de proteine ​​de calitate

Pulberile de proteine ​​- cel puțin cele bune care nu au fost vândute la mall-uri. Proteinele de vârf pot face acum lucruri pe care alimentele integrale nu o pot face când vine vorba de a vă ajuta să construiți mușchi. Și asta merge dincolo de simpla comoditate.

 

În plus, puteți face multe lucruri cu pulberea de proteine, în afară de shake-uri. Unele dintre ele, cum ar fi Impact whey isolate de la Myprotein, sunt concepute pentru a fi utilizate în amestec și adăugate în alimente. Încercați câteva dintre aceste rețete cu pulbere de proteine.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.