Top 3 surse uimitoare de proteine

 3 exerciții pe care trebuie să le faceți pentru a va dezvolta deltoizii
 3 exerciții pe care trebuie să le faceți pentru a va dezvolta deltoizii
December 29, 2017
http://www.workouthealthytips.com
3 Reguli importante pe care trebuie să le urmați pentru creșterea masei musculare
January 3, 2018
Show all

Top 3 surse uimitoare de proteine

Top 3 surse uimitoare de proteine

Top 3 surse uimitoare de proteine

 

Proteine, proteine, proteine ​​… Ce ar face muschii tăi fără ea? Adevărul este că proteinele sunt esențiale pentru construirea masei musculare.

Da, carbohidrații și grăsimile joacă, de asemenea, un rol important în construirea musculaturii. Cu toate acestea, acestea nu sunt la fel de importante ca proteinele! Dar nu uitați, carbohidrații sunt, de asemenea, necesari, deoarece vă oferă energia necesară pentru antrenamente.

 

Acum, ar trebui să vă amintiți întotdeauna acest lucru – nu toate proteinele sunt la fel! Vă recomandăm cu insistență să vă gândiți la alegerea surselor de proteine, deoarece unele dintre ele ar putea avea dezavantaje, adesea asociate cu o creștere a nivelului de colesterol.

 

Dar nu iti face griji! În acest articol, voi împărtăși cu dvs. 3 surse uimitoare de proteine, despre care ați putea dori să aflați mai multe despre ele.

 

 

Unele surse fantastice de proteine

 

 

  1. Unt de arahide

 

 

Da, acest tratament delicios este pe lista și are un motiv bun! Untul de arahide furnizează organismului dvs. cea mai mare parte a proteinei de care are nevoie și poate, de asemenea, stimula producția de testosteron. După cum am spus, sunt totuși unele dezavantaje, deci trebuie să fii prudent. Majoritatea mărcilor de unt de arahide, de exemplu, nu conțin suficientă proteină pentru a satisface nevoile celor mai multe persoane.

 

 

 

Dacă nu stiai, acum știți. Încercați să rămâneți la brandurile naturale de unt de arahide cu cât mai puțini aditivi posibil și bucurați-vă cu moderatie de el. Atunci, credeti-mă, veți obține proteina necesară pentru a-ți construi mușchii!

 

 

  1. Carne de cerb

 

 

Este cu siguranță una dintre cele mai bune preparate de pe piață! Dacă sunteți în căutarea pentru o carne cu o sursa de proteine ​​de înaltă calitate cu puțină grăsime, acesta este ceea ce cautati! Ceea ce face ca carnea de cerb să fie extraordinara este că, în comparație cu alte carnuri, cum ar fi carnea de vită, pui sau miel, conține mult mai puțina grăsime. Deci, puteți mânca mai mult din ea fără a consuma prea multe calorii. Acest lucru face din carnea de cerb un aliment foarte bun!

 

 

  1. Nuci

 

 

Nucile, după cum probabil știți deja, sunt o sursă excelentă de proteine ​​și fac o gustare foarte bună! Aproape toate nucile sunt foarte bune, dar există un ușor dezavantaj. Împreună cu proteine ​​vin calorii. Și destul de multe. Chiar și o porție moderată de nuci conține multe calorii. Mancând o mână de migdale este ca și cum ai mânca un baton de proteine! Ți-ai dat seama că nucile au atâtea calorii?

 

Așadar, atenție la ce nuci includeți în dieta dvs., dar, de asemenea, să fiti atenți la cât de mult mancati. Ele vă pot da cu ușurință câteva kilograme în plus, de care nu aveți nevoie. Dacă sunt consumate moderat, nucile sunt o fantastică sursă de proteine!

 

 

 

Concluzie …

 

Vă recomandăm să explorați aceste trei mari surse de proteine ​​pe dumneavoastră. Ele vă pot ajuta foarte mult cu construirea masei musculare. Nu uitați de dezavantaje, desigur.

 

Sursa: http://www.workouthealthytips.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *