5 Exerciții pe care femeile peste 40 ar trebui să le facă în fiecare săptămână

Care oferă cele mai bune rezultate? - Greutățile libere sau aparate?
Care oferă cele mai bune rezultate? – Greutățile libere sau aparate?
March 29, 2018
Dieta: Câte mese ar trebui să mancam intr-o zi?
Plan alimentar de 1500 de calorii pe zi, care va ajuta la reducerea kilogramelor
March 30, 2018
Show all
Cel mai bun program de antrenament pentru biceps

Cel mai bun program de antrenament pentru biceps

 

 

 

Când femeile îmbătrânesc, corpurile lor trec prin multe schimbări. Ele trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor decât înainte. Menopauza face ca femeile să aibă o greutate mai mare și să le facă predispuse la numeroase boli. De aceea, această perioadă este extrem de importantă. Dacă aveți peste 40 de ani, trebuie să știți că o dietă sănătoasă și exerciții regulate vă pot ajuta să treceți prin această perioadă fără dificultăți. Eu vă voi oferi un plan de antrenament pe care trebuie să-l faceți în fiecare săptămână și vă va ajuta să pierdeți greutatea suplimentară și să vă faceți corpul mai puternic și mai sănătos.

 

 

Iată exercițiile pe care trebuie să le urmezi săptămânal:

 

 

  1. Burpees

 

 

Începeți intr-o poziție din picioare. Picioarele tale ar trebui să fie la lățimea umărului. Apoi, coborâți corpul într-o poziție ghemuită, așezându-vă mâinile pe podea în fața dvs. Ia-ți picioarele înapoi și coborâ-ți pieptul pentru a face o flotare. Adu-ți pieptul înapoi. Cu picioarele în poziția de plecare, ridicați-vă și apoi săriți în aer, în timp ce vă bateți palemele deasupra capului.

 

 

  1. Genuflexiuni

 

 

Începeți cu picioarele la latimea umarului, iar pieptul tău sa fie ridicat și scos. Extinde-ți mâinile direct în fața. Apoi lasati-va in spate și în jos, ca și când stati pe un scaun. Jos jos, astfel încât coapsele sunt paralele cu podeaua, cu genunchii deasupra gleznelor. Țineți această poziție câteva secunde și aduceți-vă înapoi la poziția de plecare. Repetați-l de 20 de ori. (1)

 

 

  1. Fandari

 

 

Începeți exercițtiu în picioare la distanta umărului și cu mâinile pe șolduri. Apoi, mergeți cu un picior înainte și indoiti genunchii până când genunchiul din spate aproape atinge podeaua. După aceea, adu-ți corpul înapoi. Schimbați picioarele și repetați de 20 de ori. (2)

 

 

  1. Plank-Scândură

 

 

Începeți cu poziția de flotare. Partea superioară a corpului trebuie să fie dreaptă, în linie cu coatele și degetele picioarelor, când acestea sunt ușor ridicate. Păstrați această poziție dreaptă, respirați profund și simțiți cum mușchii devin puternici. Când contractați mușchii feselor, divizați în mod egal greutatea în ambele picioare și coate pentru a avea mai multă putere și echilibru. (3)

 

 

  1. Ridicari de picioare

 

 

Ar trebui să te așezi pe spate cu mâinile sub fundul tău. Apoi ridicați umerii și picioarele de pe podea. După aceea, trebuie să vă ridicați picioarele, menținându-vă restul corpului. Țineți-le pentru câteva secunde și coborâți picioarele jos pe podea, fără a atinge podeaua. Faceți-l de zece ori. (4)

 

Aceste exerciții au ajutat numeroase femei după vârsta de 40 de ani să-și echilibreze hormonii, să reducă grasimea suplimentară, să-și sculpte corpul și să-și îmbunătățească sănătatea. Pentru a vedea aceste beneficii, ar trebui să începeți imediat planul de antrenament pentru 2 luni și rezultatele vor fi vizibile.

 

Sursa: https://www.gofit-stayfit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *