500 Repetari la impinsul la banca de la piept în 11 minute

Antrenati-va mai inteligent (antrenament gratuit)
May 8, 2019
Extensiile de deținuți pentru femural si fese
May 15, 2019
Show all

 

Este timpul să vă testați mândria și mușchii. Faceti provocarea Vigneault. Iată cum.

Alex Vigneault este un sportiv CrossFit. Alex este un sportiva care pare să nu simtă nici un pic acidul lactic. El poate face repetare dupa repetare ca o mașină. Nu-l poți omorî pe tipul ăsta! Așa că l-am provocat să se testeze cât de mult poate lucra non-stop într-o mișcare simplă, non-tehnică pe care toată lumea o știe cum să o facă: impinsul cu bara de la piept.

Nu lasati greutatea (sau lipsa de greutate) sa va pacaleasca. Foarte puțini oameni vor putea să o termine, indiferent de cât de puternici sunt.

 

Provocarea

 

Provocarea constă în 500 repetări cu bara goală de pe banca (o bară de 20 de kilograme pentru băieți, o bara de 12 de kg pentru fete). Toate repetările trebuie să fie neîntrerupte. Asta inseamna ca nu poti lasa bara jos in timpul setului.

Aveți permisiunea de a vă odihni în timpul setului, dar numai când bara este ținută din brațe. Nu puteți opri bara pe piept în timpul provocării.

 

De ce sa faci asta?

 

În primul rând pentru a dovedi că ești dur și că poți face față durerii. Testați-vă voința.

De asemenea, va avea un efect asupra masei musculare. Alex a avut febra musculara la piept și triceps timp de trei zile după aceasta sesiune. Și în timp ce durerea nu este neapărat un semn că antrenamentul a fost optim, a indicat că sesiunea a avut un impact semnificativ asupra mușchilor.

Această metodă va duce la eliberarea multor factori locali de creștere și va avea un efect pozitiv asupra tendoanelor. Ar fi chiar benefic pentru persoanele cu usoare probleme de umăr.

 

500 de repetari neîntrerupte în 11 minute

 

Cum a făcut Alex? A efectuat 500 de repetari neîntrerupte în exact 11 minute. Următoarea întrebare este cum veți face? Ești destul de tare să efectuezi provocarea pieptului?

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.