Rutina de antrenament simpla si eficienta pentru femei

Cum să obțineți brate mai mari într-o lună cu gantere
Rutina de antrenament pentru brate in doar 7 minute
February 14, 2018
Exercitii pentru tonifierea spatelui
February 15, 2018
Show all

Rutina de antrenament simpla si eficienta pentru femei

Cele mai bune exerciții pentru a pierde în greutate și pentru a reduce grăsimea de pe solduri

Cele mai bune exerciții pentru a pierde în greutate și pentru a reduce grăsimea de pe solduri

 

 

Pentru mulți dintre noi, dacă am fi avut alegerea de a fi mai fit și mai sănătoși, am sari pentru aceasta ocazie într-o clipa.

 

În mod evident, putem îmbunătăți nivelul de sănătate și fitness, însă aceste îmbunătățiri nu se întâmplă peste noapte și necesită mult efort, motivație, dedicație și auto-disciplină pentru ca noi să reușim.

 

Vara vine pentru mulți dintre noi, ceea ce înseamnă că vom purta mai puțină îmbrăcăminte decât am făcuto în lunile de iarnă mai reci, ceea ce înseamnă că mai multe parti ale corpului vor fi prezentate.

 

 

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că corpul dvs. nu se ridică la asteptari, nu vă temeți, deoarece există câteva antrenamente simple și foarte eficiente pe care le puteți efectua,  ce va ajuta sa va tonifiati mușchii din corpul dumneavoastră și sa ardeti grăsimea corporală inestetică. Iată câteva exemple de antrenamente pe care le puteți efectua.

 

Rutine complete de antrenament

 

 

Antrenamentele  full body în sala de fitness sunt extrem de benefice și sunt foarte rapide de facut, iar în acest moment veți avea parte de un antrenament excelent.

 

Un antrenament complet al corpului va funcționa pe toate grupurile musculare importante din corpul dvs., astfel încât pieptul, spatele, umărul, picioarele și brațele dumneavoastră vor beneficia de un antrenament bun.

 

Există o serie de exerciții diferite pe care le puteți face care vizează fiecare parte specifică a corpului, premisa principală fiind aceea că alegeți un exercițiu pe fiecare parte a corpului și veți efectua între 4 și 6 seturi de cate 12-15 repetari pentru a ajuta la tonifierea muschilor.

 

 

Rutine de antrenament cu greutatea corporală

 

 

Chiar dacă nu sunteți prea dornici de săli de sport, sau pur și simplu nu aveți acces la ele, sau timp, sau bani pentru un abonament la o sală de fitness, nu lăsați acest lucru sa te opreasca, deoarece vă puteți consolida și tonifia muschii și sa ardeti grăsimea corporală, chiar și fără orice fel de echipament. Puteți face acest lucru prin efectuarea unor exerciții fizice cu greutatea corporala.

 

Exercițiile cu greutate corporală sunt excelente pentru întărirea și tonifierea mușchilor și pot fi efectuate oriunde. Un circuit obișnuit ar putea fi 10 genuflexiuni cu greutatea corporală, urmată de 10 abdomene, urmată de 10 flotari, dupa odihniti-va un minut și repetați circuitul din nou.

 

Antrenament cu kettle-bell

 

 

Kettlebells sunt pur și simplu echipamente fantastice și sunt ideale pentru femeile care se întâmplă să fie relativ noi la sport. Acestea sunt concepute pentru a lucra toate părțile principale ale corpului, principalul punct focal fiind faptul că ele ajută la întărirea și stabilizarea abdomenului în timp ce le folosiți.

 

Kettle bell swings, de exemplu, vor lucra la brațe, spate, femural și mușchii abdominali, făcându-l un exercițiu compus fantastic.

 

Sursa: http://gymgeek.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *