Cele mai bune exerciții de construcție a masei musculare a corpului superior

Rutina de antrenament pentru acasa care va arde 1000 de calorii într-o oră
Rutina de antrenament pentru acasa care va arde 1000 de calorii într-o oră
April 10, 2018
Cele mai bune exercitii pentru a avea picioare tonifiate
April 11, 2018
Show all

Cele mai bune exerciții de construcție a masei musculare a corpului superior

 

 

Motivul pentru care o mulțime de oameni se concentrează asupra clădirii musculaturii superioare a corpului este pentru că aceasta este prima parte a corpului pe care o vedem de obicei când privim în oglindă. Cladirea mușchiului pe partea superioara a corpului semnalează de asemenea o mulțime de lucruri: cum ar fi forța, putere, sănătate și încredere.

 

Vom examina in acest articol câteva exerciții esențiale de construcție a masei musculare a corpului superior pe care le puteți aplica rutinei de antrenament și vă puteți bucura de rezultate daca depuneti o munca consistentă.

 

 

 

Dezvoltarea masei musculare a corpului superior – piept:

 

Primul exercițiu pentru construirea musculaturii a corpului superior va fi impinsul de la bancă. Puteți alege să faceți cu o bancă înclinată sau cu o bancă plata. Impinsul este un exercițiu excelent de construcție a masei musculare a corpului superior, deoarece nu numai că vizează pieptul, ci și umărul și tricepsul.

 

Vă recomand să faceți impinsul cu bara o săptămână, iar săptămâna viitoare să lucrați cu gantere pentru a vă schimba exercițiile și pentru a le menține interesante.

 

Un alt exercițiu excelent pentru piept este exercițiul de fluturari. Prindeți două gantere, iar cu ele chiar deasupra capului, mișcați încet mâinile pe lângă corp și împingeți-le din nou înapoi.

 

 

 

– Dezvoltarea masei musculare a corpului superior – spate:

 

Pentru dezvoltarea spatelui, puteți face indreptari. Exercițiul de indreptare este foarte bun pentru a construi masa la abdomen, dar ar trebui să fie efectuat corect.

 

Un alt exercițiu eficient care se concentrează pe spate este ramat din sezut. Așezați-vă pe banca de ramat și păstrați-vă coatele aproape de corp și stați într-un unghi de 90 de grade și trageți spre dvs cablu.

 

 

 

– Dezvoltarea masei musculare a corpului superior – Brate:

 

Primul exercițiu pentru dezvoltarea brațelor va fi pentru biceps. Sunt Flexii cu gantere la înclinat. Așezați-vă pe o bancă înclinată și cu coatele in spate si intinse, Flexati bicepsul într-o mișcare lentă și reveniți la poziția de plecare.

 

Puteți, de asemenea, să utilizați bara de tracțiuni pentru biceps. Luați bara și trageți-vă într-o mișcare lentă și întoarceți-vă.

 

Următorul exercițiu de dezvoltarea a bratelor este pentru tricepsul dvs. Stati pe o bancă și luați o prindere strânsă a barii și efectuați aceeași mișcare ca și cand faceti impins cu bara de la piept.

 

De asemenea, puteți utiliza bara la o banca inclinata.

 

După cum probabil ați aflat până acum, există multe căi de a lucra la exerciții pentru construirea musculaturii superioare a corpului. Cele menționate mai sus sunt doar câteva pe care o preferă mulți culturisti din cauza eficacității lor.

 

Dacă includeți doar câteva dintre exercițiile menționate în acest articol, veți începe în curând să vedeți rezultatele dorite.

 

Sursa: http://www.workouthealthytips.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *