6 cele mai bune sfaturi de fitness pentru barbati

6 Obiceiuri care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele
6 Obiceiuri care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele!
September 15, 2017
Cele mai bune exerciții de greutate corporală pentru bărbați
September 16, 2017
Show all

Dacă va faceți timp să va antrenați, asigurați-vă că profitați din plin de fiecare minut. Cu aceste sfaturi de fitness pentru bărbați, veți avea mai multă energie și putere să vă depasiți recordurile personale și să creați altele noi. Nu contează ce tip de activitate fizică faceți – aceste sunt cele mai bune sfaturi de fitness pentru bărbați, si se aplică tuturor tipurilor de exerciții și antrenamente.

 

What things should I look for before joining a Gym?

# 1 – Lucrați când sunteți cel mai energic. Dacă sunteți o persoană de dimineață, atunci probabil că nu doriți să lucrați târziu seara și invers. Bucură-te de puterile tale. Luați suplimentul de antrenament pentru bărbați și loviți sala de sport – nu așteptați.

 

# 2 – Luați suplimentele nutritive . Nu aveți nevoie de suplimente pentru a vedea rezultate în sală de fitness, dar veți obține cu siguranță rezultate mai repede dacă luați suplimentele potrivite pentru bărbați. Suplimentele nutritive pentru bărbați, cum ar fi un supliment de creatină și un supliment de pre antrenament, vă pot ajuta să dezlănțuiți adevăratul potențial atletic și să accelerați creșterea musculară și pierderea de grăsimi.

 

# 3 – Nu vă lipiți de un singur tip de exercițiu. Dacă tot ceea ce faceți este cardio, atunci vă lipsiti de anumite oportunități semnificative de creștere a mușchilor. În mod similar, formarea în greutate vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea cardiovasculară, dar nu la fel de mult ca o alergare bună. Includeți tot felul de activități în rutina dvs. de antrenament pentru a obține beneficii maxime.

 

# 4 – Programati-va nutrienții. Ce consumați înainte și după un antrenament poate juca un rol semnificativ în performanța și câștigurile dvs. de antrenament. De exemplu, mușchii sunt cei mai receptivi după un antrenament; exercitiile dauneaza fibrelor musculare, astfel încât acestea au nevoie de combustibil potrivit pentru a se repara și a devenit chiar mai puternice. Luarea unui supliment post-antrenament care conține carbohidrați, proteine ​​și alte ingrediente pentru mușchi poate ajuta la scurtarea timpului de recuperare și la creșterea masei musculare.

 

# 5 – Monitorizați-vă progresul. Pentru rezultate pe termen lung, trebuie să vă provocați în mod consecvent organismul. Pentru a vă asigura că vă îmbunătățiți, păstrați un jurnal de fitness. Notați seturile, repetitile, orele, distanța și alți factori care se referă la activitatea dvs.. Împingeți-vă să bateți aceste numere în fiecare săptămână. De asemenea, asigurați-vă că ați notat suplimentele nutritive pe care le luați în prezent – dieta și exercițiile fizice merg mână în mână.

 

# 6 – Odihna. Nu este nevoie să te antrenezi în fiecare zi. Corpul tau are nevoie de odihna adecvata pentru a se repara nu numai de antrenamentele tale, ci si de activitatile de zi cu zi. Dormi cele opt ore de somn obișnuite și ia în considerare consumarea unei pulberi de proteine ​​din zer pentru a promova recuperarea și reparația. O pulbere de proteine ​​din zer pentru bărbați cu leucină micronizată conține aminoacizi cu catenă ramificată necesari pentru sinteza proteinelor; aceste BCAA sprijină procesele metabolice pentru a ajuta la menținerea musculaturii existente și pentru a stimula creșterea musculară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *