6 lucruri care afectează vizibilitatea abdomenului

Este esențial sa faci cardio?
October 24, 2019
Crește stabilitatea și redu durerile de umăr cu acest exercitiu.
October 30, 2019
Show all

 

Grăsimea corporală este doar unul dintre ele. Iată ce poate nu știți.

 

Forța nu este un indicator bun ca sa iti arate daca cineva are abdomenul vizibil și în timp ce dieta poate juca un rol, există oameni care au o definire la abdomen chiar și atunci când nu tin dieta.

 

Adevărul este că abdomenul poate fi un semn al mai multor lucruri. Iată șase lucruri care afectează vizibilitatea abdomenului:

 

 

1 – Genetică

 

Știința abdomenului este destul de mișto. Christian Thibaudeau a explicat cum unii oameni – chiar și atunci când sunt slabi – nu vor putea vedea abdomenul lor, deoarece muschii abdomenului nu sunt în mod natural pronuntati.

 

El a explicat, de asemenea, atașamentele tendinoase (acestea sunt ceea ce creează liniile dintre abdomen) și pot juca un rol în separare pe care o vedeți între mușchii abdominali. Pe scurt, ele determină dacă veți avea un pachet de 4, 6 sau 8-patratele, indiferent cât de definit și musculos esti. Este genetic.

 

 

2 – Antrenament

 

Cei care nu au genetic mușchii de la abdomen mai pronuntati vor trebui să depună mai multă muncă pentru a-i hipertrofia. Dieta singură nu-i va ajuta. Adomenul este un grup muscular, deci nu ar trebui să vină ca o surpriză. Antrenează-i direct cu greutate. Exercitile de baza nu-i vor scoate in evidenta.

 

 

3 – Grasime corporală

 

Există un moment în care, chiar dacă ai dezvoltat abdomenul, acestia nu vor fi vizibili dacă ai prea multă grăsime corporală. Nu conteaza cat de mult te antrenezi ei nu vor fi vizibili dacă se află sub mai mulți centimetri de țesut adipos. Știai asta, nu?

 

 

4 – Digestie

 

Unii oameni spun că stresul digestiv cronic poate duce la creșterea grăsimilor corporale din jurul secțiunii abdominale. Nu sunt sigur că cred asta. Dar voi spune că distensia stomacului și presiunea în intestin (de la gaze, constipație, mâncare nedigerată care stă în stomac etc.) îți pot face burta să iasă in evidenta. Și o proeminența extremă va va face ca separarea abdomenului să fie mai puțin vizibilă, cu excepția cazului în care vă flexați tare.

 

Deci chiar dacă sunteți o persoana suficient de slaba pentru a avea abdomen, motilitatea proasta și digestia slabă pot pur și simplu să îngreuneze afișarea lor.

 

 

5 – Retentia apei

 

Întrebați orice femeie când dorește să facă fotografii profesionale există șanse mari să o programeze în jurul perioadei sale. De ce? Pentru că există o mână de zile în fiecare lună, când reținem mai multă apă decât de obicei, și poate afecta aspectul mijlocului nostru.

 

Dar chiar și bărbații experimentează retentia apei din diverse motive. Uneori atât bărbații cât și femeile vor folosi diuretice înainte de evenimente importante pentru a manipula apa și pentru a crește definirea peste tot, inclusiv a abdomenului.

 

 

6 – Bronz

 

Definiția abdomenului este mai vizibilă atunci când esti bronzat. Face doar sa fie mai ușor de văzut. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți suficient de slab pentru a avea o definire abdominala, dar nu ați fost capabil să construiți o grosime musculară. Așadar, dacă ai o piele palidă și ai o umbră de două patratele, încearcă să pui niște bronz fals și să vezi dacă asta le face un pic mai vizibile.

 

Să recapitulam pentru a avea abdomenul vizibil depinde în principal de ceea ce ți-au dat mama și tatăl tău, cât de mult mușchi ai construit în mijlocul secțiunii și cât de slab ești. Factorii care contribuie la asta pot include digestia, retenția de apă și bronzul pielii.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.