6 modalități sa slabesti 20 de kg

Sase exerciții pentru un abdomen perfect
Sase exerciții pentru un abdomen perfect
May 2, 2018
Trucul de a fi definit pentru vară este de a fi definit înainte de sosirea verii. Utilizați acest program Summer Burn de 12 săptămâni pentru a vă putea prezenta la piscină în acest an!
Trucul de a fi definit pentru vară este de a fi definit înainte de sosirea verii. Utilizați acest program Summer Burn de 12 săptămâni pentru a vă putea prezenta la piscină în acest an!
May 3, 2018
Show all
6 modalități sa slabesti 20 de kg

6 modalități sa slabesti 20 de kg

 

 

Fiind supraponderali sau obezi nu este doar o problemă estetica. Greutatea suplimentară vă pune în pericol sănătatea și poate duce la boli periculoase, inclusiv diabet, apnee în somn, probleme cardiace, hipertensiune arterială și cancer.

 

Indiferent dacă trebuie să scăpați de cinci kilograme sau 10, este cu adevărat dificil să începeți călătoria dvs. de scădere în greutate. Dar dacă doriți să pierdeți in greutate pentru bine vostru, ar trebui să vă schimbați stilul de viață și să dezvoltați obiceiuri alimentare sănătoase. Cum să o faci?

 

Doresc să vă arăt șase sfaturi utile care vă pot ajuta să vă schimbați viața fără să vă simțiți deprimați. Aceste sfaturi vă pot ajuta să începeți transformarea și să vă formați în cel mai scurt timp! Esti interesat? Derulați în jos pentru a citi acum.

 

 

 

# 1. Schimbați băuturile dulci cu apă puteți bea suc sau smoothie dimineața, dar pentru restul zilei, ar trebui să beți apă. Când limitați consumul de sucuri, economisiți până la două sute de calorii. Un alt avantaj al apei este faptul că stimulează metabolismul, previne balonarea și ajută la controlul apetitului.

 

 

# 2. Mănâncă salată la masă acesta este un obicei alimentar sănătos. Legumele sunt calorii scăzute și delicioase, puteți mânca un castron uriaș de legume care nu va rupe aportul de calorii. Legumele sunt bogate în fibre, care vă pot ajuta să controlați apetitul.

 

# 3. Efectuați rutine scurte de antrenament în fiecare zi dacă conduceți un stil de viață sedentar și nu vă place să mergeti sală de fitness sau să alergați, ar trebui să faceți cel puțin o rutină de antrenament de zece minute în fiecare zi. Acesta vă va ajuta să vă tonifiați corpul și să ardeți calorii.

 

# 4. Pastrati-va fructe și legume tăiate în frigider Când aveți nevoie să mâncați ceva, ar trebui să alegeți opțiuni sănătoase. Fructe și legume tăiate vă vor umple corpul cu toate vitaminele și elementele esențiale.

 

# 5. Reduceți porțile și utilizați farfurii mai mici Acest sfat vă poate ajuta să reduceți consumul de calorii și să mâncați mai puțin.

 

# 6. Nu trebuie să vă împingeți prea tare nu fiți obsedați de pierderea în greutate și nu vă invinovatiti pentru consumul in exces de calorii. Tot ce trebuie să faceți este să rămâneți pozitivi, să mâncați alimente sănătoase și să fiți activi.

 

Distribuiti acest lucru cu prietenii și familia dvs. și spuneți-mi ce credeți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *