7 MOTIVE PENTRU A IUBI ULEIUL DE COCOS

3 EXERCITII PENTRU UN POSTERIOR TONIFIAT
April 2, 2017
5 IDEI DE SNACK-URI POST ANTRENAMENT
April 3, 2017
Show all

Uleiul de cocos este o opțiune minunata de grăsime sănătoasa , deoarece are nenumărate beneficii pentru sănătate și fitness, este considerat un superaliment de mulți nutriționiști și este extrem de versatil. Cititi mai departe pentru a afla mai multe despre acest aliment delicios și nutritiv:

1. High Energy. Uleiul de cocos este o trigliceridă cu lanț mediu, care este alcătuita din acizi grași cu catenă medie (MCFA). Acest tip de grăsime este mai ușor de digerat decât grăsimile cu lanț mai lung și, prin urmare, oferă energie mai rapid și crește rata metabolismului.

2. Este versatil. Acesta poate fi ușor adăugat sau substituite în aproape orice rețetă și, spre deosebire de uleiul de măsline, este stabil la temperaturi ridicate. Deci, este perfect pentru sauté.

3. Îmbunătățește sațietatea & controleaza foamea. Cercetările au arătat că grăsimile MCFA ajuta la reducerea apetitului prin cresterea sentimentului de satietate.

4. Creste producția de testosteron. Uleiul de nucă de cocos, poate stimula in mod natural productia de testosteron. Un studiu a descoperit ca uleiul de cocos ajută la producerea de testosteron prin creșterea activității enzimelor care sintetizează hormonul.

5. Suport imunitar. Uleiul de cocos are acizi lauric și monolaurină, care au proprietăți antivirale și antifungice. Dentistii, au recomanda de multe ori uleiul de nucă de cocos in loc de apă de gură pentru proprietățile sale anti-bacteriene.

6. Frumusete. Știți că puteți utiliza, de asemenea, ulei de nucă de cocos pentru frumusețe și cosmetica? Aveti o piele foarte uscată și păr uscat? Aplicati o mică parte pe piele și păr. Hidrateaza fără a fi gras.

7. Delicios. În sfârșit, dar nu în ultimul rând, uleiul de nucă de cocos este delicios. Adăugați la cafea sau ceai ca un îndulcitor natural și energizant.

Comments are closed.