7 VARIATII DE GENUFLEXIUNI PENTRU CVADRICEPSI MARI

Victor Diaconescu Personal Trainer
CUM SA ITI CONSTRUIESTI CEL MAI BUN PROGRAM DE EXERCITII
May 14, 2017
Victor Diaconescu Personal Trainer
DE CE AR TREBUI SA EFECTUAM MISCARI NEGATIVE PENTRU A AVEA MUSCHII MAI MARI
May 15, 2017
Show all
Victor Diaconescu Personal Trainer

Victor Diaconescu Personal Trainer

 

 

Picioarele reprezintă o parte importantă a corpului, care devine prea neglijată. Le folosiți tot timpul și aveți nevoie de ele pentru a putea merge. Deoarece sunt atât de importante, de ce să nu le facem cât mai puternice?

 

Cele mai bune variante de Genuflexiuni

 

Genuflexiunile sunt unul dintre cele mai importante, dacă nu cele mai importante exerciții de picioare. Dar majoritatea oamenilor le găsesc fie plictisitoare, fie nu “destul de distractive”. Deci, pentru acea ocazie, am găsit cele mai bune variante de genuflexiuni care vă vor oferi o dimensiune serioasă și vă vor ține distrați ceva timp.

 

  1. Genuflexiuni cu bara in față

 

 

Puteți să-o ridicati de la pământ și apoi să faceți o genuflexiune frontală sau o puteți face dintr-un suport de genuflexiuni. Atunci când faceți asta, țineți-vă spatele drept și strâns pentru o stabilitate maximă. Puteți să vă așezați mâinile una peste celălalta astfel încât palma stângă să atingă umărul drept și invers, sau puteți să vă țineți palmele îndoite și la claviculă.

 

  1. Genuflexiuni cu bara în spate(high bar)

 

 

Este atunci când plasați o bara pe umeri și trapezii superiori, păstrând în același timp spatele vertical. Ea construiește cvadricepsul într-un mod grozav și nu stresează coloana vertebrală la fel de mult ca genuflexiunile cu bara lasata mai jos.

 

  1. Genuflexiuni cu bara in spate(low bar)

 

 

Bara se plasează inferior mai mult pe deltoidul posterir și torsul este înclinat spre înainte. Acest lucru este foarte renumit printre powerlifters, deoarece vă permite să ridicati mai greu cu ușurință. Se amestecă atât genuflexiunile cu bară joasă, cât și cele cu bara ridicata mai sus și vedeți ce simtiti mai bine pentru dvs.

 

  1. Genuflexiuni cu bara deasupra capului

 

 

Acest lucru este minunat pentru că vei lucra și bratele. Este foarte diferit fata daca ai face genuflexiuni regulate și de a stăpâni acest lucru vă va oferi o putere mare și masa musculară. Practicați acest lucru cu o bara goala și adăugați treptat o greutate mai mare.

 

  1. Genuflexiuni intr-un picior

 

 

Adesea vedeți atleti făcând aceste lucruri pe kettlebells și bile Bosu în timp ce țin lucruri aleatorii deasupra capului. În ciuda culturilor de fitness care dau acestui exercițiu un nume de rău, este de fapt foarte dificil de realizat și grozav pentru construirea forței și dimensiunii cvadricepsului.

 

Acesta este un exercițiu destul de avansat, deci, dacă nu îl puteți face inițial, nu renuntati. Așezați o bancă în spatele dvs. și încercați să vă așezați în picioare și să vă așezați înapoi pe un picior fără să atingeți scaunul cu mâinile.

 

  1. Genuflexiuni goblet

 

 

Puteți efectua acest lucru fie cu un kettlebell, fie cu o gantera. Arată foarte ușor, dar puteți face sa fie mai dificil, în loc de o gantera / kettlebell, folositi două.

 

  1. Genuflexiuni cu saritura

 

 

Puteți face acest lucru cu o bara sau doar cu greutatea proprie. Dacă o faceți cu o bara, faceți-o cu o greutate mică sau cu o bară complet goală. Acesta va construi explozivitatea și va pune un accent deosebit pe dezvoltarea dumneavoastră. Sfat rapid pentru executare: Dacă aveți genunchi răi, evitați acest lucru ca și ciuma. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să faceti genuflexiuni cu saritura în timp ce aveti genunchii praf.

Comments are closed.