Exercițiul pe care trebuie sa-l faci înainte de indreptari

Efectuați ridicări de disc pentru trapez
August 12, 2019
Fandarile care lucreaza intreg corpul
August 20, 2019
Show all

 

 

Încălzește-te cu această mișcare simplă și vei putea ridica mai multă greutate în siguranță.

 

Mulți sportivi au probleme să-și foloseasca femuralul atunci când fac indreptari. Le lipsește „conștientizarea”. În mod obișnuit, se termină prin două moduri:

 

Ei nu simt că vor primi beneficii de la indreptari și spun ca nu este pentru ei … ceea ce este extrem de prostesc.

Ei continuă oricum, forma lor se strica cu ușurință și suferă constant de dureri de spate după fiecare ședință.

Dacă sunteți o persoana care se luptă cu una dintre aceste probleme, iată un mod minunat de a avea o conexiune mai buna cu femuralul si in acelasi timp sa-i faci si mai puternici.

 

 

Plasați 2 placute care sa alunece pe podea sau pe o suprafață netedă și apăsați călcâiele în pământ pentru a vă ridica cât puteți. Acum ondulați-vă picioarele în sus, păstrându-vă șoldurile complet extinse.

 

Dacă le faci bine, nu poți evita să nu simți muschii femural. Cu cât acestea sunt mai grele, cu atât conștientizarea este mai mică. În mod ideal, toată lumea ar trebui să urmărească să se ridice pentru 3 seturi de 15 repetări cu odihnă minimă.

 

Utilizați acest exercițiu ca încălzire pentru indreptari. Dupa aceea incearca sa faci indreptari si vezi daca poti sa-ti folosesti soldurile intr-un mod care sa te faca constient de femuralul tau inainte de a ridica. Este foarte important să ai această senzație bătută în cuie; mulți oameni pot avea spatele drept atunci când de fapt spatele inferior face o muncă mult mai mare decât ar trebui.

 

Imbunatatirea forței și conștientizare bună a femuralului vă va ajuta să faceți câștiguri pe termen lung.

Comments are closed.