Antrenamentul de 5 minute la finalul sesiunii pentru partea superioara

Fandarile care lucreaza intreg corpul
August 20, 2019
Înlocuiți fluturarile din aplecat
August 28, 2019
Show all

 

Finalizează următorul antrenament cu acest circuit cu greutatea corporală și iesi din sala super pompat.

 

Efectuati acest antrenament rapid pentru o super-pompare la sfârșitul sesiunilor de antrenament. Da, este scurt, dar vizează repetări controlate, cu odihnă minimă.

 

 

Rutina constă în aceste trei exerciții simple:

 

  1. TRX Flexii biceps

 

Lăsați-vă pe spate departe de punctul de ancorare și cu coatele la înălțimea umărului, palmele orientate în sus. Țineți umerii înapoi și în jos curbați din cot. Pur și simplu trageți lângă cap, fără să lăsați coatele să cadă. Evitați ridicarea din umeri. Mențineți-le lent și controlat și concentrați-vă cu adevărat pe izolarea bicepsului, păstrând postura.

 

  1. TRX Ramat

 

Întoarce-ți palmele astfel încât să se înfrunte. Întindeți complet brațele și gândiți-vă la antrenarea muschiului dorsal înainte de a trage. Când atingeți pieptul cu mânerele, strângeți omoplații împreună cât puteți înainte de a reveni încet la poziția de pornire.

 

  1. Flotari

 

Mutați-vă pe podea. Puneți mâinile la distanța umărului, țineți abdomenul strâns și împingeți-vă picioarele în pământ. Întindeți complet coatele în partea de sus – fără repetari de jumătate. Dacă trebuie să vă puneti în genunchi, ar fi mai bine să mențineți o gamă completă de mișcare.

 

Schema de antrenament

 

  1. 5 flexii biceps TRX
  2. 8 ramat TRX
  3. 10 flotari

 

Faceți 5 serii complete

 

Dacă nu va luptați cu exercițiile, iar forma dvs. rămâne puternică pe tot parcursul miscarii, atunci încearcă să mergi neîntrerupt (fără repaus) între cele cinci serii. Dacă sunteți incepator și brațele vă ard rapid, luați 30 de secunde de repaus între serii.

 

Amintiți-vă că scopul este ca mișcarea sa fie de calitate cu o tensiune bună pe musci. Dacă simțiți că vă puteți relaxa prea mult în partea de sus a ramatului sau la flexii, mergeți cu picioarele înainte pentru a vă orienta mai mult spre orizontal.

 

Acest antrenament ar trebui să dureze în jur de cinci minute. Dacă o puteți face în 3 sau 4 minute, ați efectuat exercițiile prea repede.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.