AVANTAJELE ALERGARII

ANTRENAMENT CIRCUIT PENTRU PICIOARE TONIFIATE
April 5, 2017
Victor Diaconescu Personal Trainer
PROGRAM ANTRENAMENT 4 ZILE PE SAPTAMANA CU GREUTATEA TA
April 6, 2017
Show all
Victor Diaconescu Personal Trainer

Victor Diaconescu Personal Trainer

 

                Alergarea ajută la consolidarea muschilor si va mentine in forma. În plus, alergarea este distractiva, puteți face acest lucru pe banda de alergare, plajă și strada, și are multe beneficii. Oamenii de toate vârstele pot alerga, sa trăiasca sănătos și sa fie fit.

 

 

Beneficii ale alergarii

Îmbunătățește sănătatea: Alergarea stimulează sistemul imunitar, ceea ce este important in prevenirea bolilor, duce la o mai bună circulație a sângelui, care scade riscul de a dezvolta cheaguri de sânge și îmbunătățirea sănătății în ansamblu.

 

Ajuta la reducerea riscului de cancer de san.

 

Pierderea in greutate: Alergarea ajută la arderea caloriilor si in plus, cu nutriție adecvată, reduce grasimea corporalaajutând la stimularea încrederii in sine! Cercetările arată că alergarea arde in medie 100 de calorii pe km.

 

Anti-îmbătrânire: Alergarea ajuta in mod natural creșterea hormonului de creștere, și ajută in a spori strălucirea feței.

 

Ameliorează stresul și ajută la reducerea depresiei: Exercitiile duc la mai multa energie si o stare de spirit mai bună. După numai câteva minute de alergare, creierul va incepe sa secrete un hormon care imbunatateste in mod natural starea de spirit. Noua cercetare de la Universitatea din Miami constata ca exercitiile fizice regulate pot reduce depresia, diminueaza oboseala, și  îmbunătățeste calitatea generală a vieții în timpul tratamentului.

 

 

Comments are closed.