Cafeaua culturistului

Incearca acest exercițiu nou pentru picioare
August 5, 2019
Daca nu funcționează ridicarile laterale
August 7, 2019
Show all

 

Are un gust uimitor, contribuie la creșterea mușchilor și face ca articulațiile dvs. suprasolicitate să se simtă mai bine. Iată cum să faci o ceașcă de cafea uimitoare.

 

Culturistii cu experiență au nevoie de trei lucruri dimineața: proteine ​​de calitate pentru a sprijini creșterea mușchilor, colagen pentru a calma și vindeca acele tendoane / articulații / ligamente abuzate și cafea … pentru că cafeaua este delicioasă.

 

Proteine: Știți deja de ce aveți nevoie de proteine ​​și probabil știți că un amestec de izolat de zer și cazeină micelară este cea mai bună alegere când vine vorba de pulberile proteice pentru construirea mușchilor.

Colagen: el este și proteină, dar este o proteină incompletă. Cu toate acestea, s-a demonstrat în studii ca bate sulfatul de glucozamină și condritină atunci când vine vorba de îmbunătățirea sănătății articulare. Deci, deși colagenul nu este o sursă de proteine ​​care formează mușchi, este totuși excelent pentru persoanele care ridică greutati.

Cafea: Pe lângă acest lucru delicios, studii multiple asupra consumului de cafea arată că de fapt crește durata de viață prin mai multe mecanisme, inclusiv având efecte de protecție asupra ADN-ului și reduce inflamația.

În timp ce toate tipurile de cafea pot ajuta la prelungirea duratei de viață, boabele de cafea prajita usor poate fi mai bună decât prăjirea medie și întunecată. Procesul de prăjire reduce cantitatea de acid antioxidant, clorogenic. Cu cât prăjirea este mai ușoară, cu atât timpul de prăjire este mai scurt, cu atât expunerea la aer este mai mică și cu atât mai mult supraviețuirea acidului clorogenic este bun.

 

Așa că haideți să punem laolaltă toate aceste lucruri – proteine ​​pentru formarea mușchilor, proteine ​​pentru vindecarea articulațiilor și cafea prăjită ușor – pentru a face ceea ce eu numesc „cafeaua culturistului”.

 

 

Ingrediente

 

 • 450 gr de cafea, de preferat prăjire ușoară
 • 1 cupa (30g) Impact whey Protein, vanilie
 • 1 Cupa (10g) Proteine ​​de colagen, fără aromă

 

Instrucțiuni

 

 1. Faceți cafeaua așa cum faceți în mod normal.
 2. Adăugați cafeaua la blender sau o cană mare.
 3. Adăugați pulbere proteică și praf de colagen.
 4. Se amestecă cu o lingură timp de 30 de secunde sau se amestecă până este netedă și cremoasă. Este posibil să fie nevoie să scoateti capacul blenderului în sus pentru a permite ieesirea aburului.

 

Simțiți-vă liber să vă jucați cu cantitatea de cafea pe care o utilizați pentru a obține aroma și textura pe care o preferați.

 

 

Opțiune: Utilizați Impact whey isolate de ciocolată.

Bonus: În funcție de tipul de cafea pe care îl cumpărați, această băutură ar trebui să vă ridice în jur de 17 ron, cam același preț ca la o cafea simplă la Starbucks.

 

 

Calorii și Macronutrienti

 

 • Calorii: 147
 • Proteine: 30 de grame
 • Carbohidrati: 4 grame
 • Grasime: sub 1 gram

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.