Cel mai bun mod de a arde calorii

Exercițiu pentru muschii glutei
July 15, 2019
Brate mari fără greutăți
July 17, 2019
Show all

 

Această metodă de antrenament arde 400 de calorii în doar 20 de minute. Incearca si tu.

 

Intr-o zi te-ai trezit și ai descoperit că monstrul de carbohidrati s-a ascuns in abdomenul tău. Pffft! Au disparut.

 

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, încercați să faceti definiti abdomenul prin a face cardio sau chestii care te fac plin de sudoare. Problema este că este un mod greșit.

 

Luați în considerare faptul că ciclismul timp de o jumătate de oră arde aproximativ 150 de calorii sau că și lucruri de intensitate ridicată, cum ar fi drumeții la munte, baschet sau chiar chiar ridicarea greutatilor mari ard doar aproximativ 220 de calorii în același interval de timp. Chiar dacă ați făcut o oră din oricare dintre aceste activități pe zi, ați arde doar o jumătate de kilogram de grăsime pe săptămână. Na, atunci când vine vorba de arderea grăsimilor, este mai bine să limitezi consumul de calorii.

 

Cu toate acestea, se pare că există o activitate fizică care este o excepție de la regulă. Se pare că kettlebells, folosit cel puțin într-un mod particular, poate arde un uimitor 400 de calorii în doar 20 de minute.

 

 

Studiul

 

Câțiva oameni de știință din domeniul sportului de la Universitatea din Wisconsin au dorit să vadă cât de multe calorii pot arde cu un singur braț, așa că au elaborat o formulă și un antrenament.

 

 

  1. Subiecții – un amestec de bărbați și femei, toți utilizatorii experimentați de kettlebell – aveau voie să aleagă între 12,16 sau 20 de kilograme un kettlebells.
  2. Subiecții au efectuat un test extrem de complicat, care ia determinat în esență să vadă cât de multe “snatches” cu un singur brat ar putea face într-un minut. Cercetătorii au descris acest lucru ca un swing cu o singură mână între picioarele lor pana aduci greutatea peste cap, care sună, de asemenea, ca un kettlebell swing în funcție de modul în care au făcut mișcarea. Exercițiul exact nu este la fel de important ca și metoda de antrenament.
  3. Apoi au împărțit numărul de snatches la 4 pentru a obține valoarea x. Deci, să spunem că au făcut 24 cu un braț într-un minut. Dacă împărțiți cu 4, obțineți 6.
  4. Subiectii au fost apoi rugați să facă X repetari cu un braț (6 în exemplul nostru) timp de 15 secunde cu brațul drept.
  5. Apoi au stat timp de 15 secunde.
  6. Apoi au făcut 6 repetari cu brațul stâng, după care au stat timp de 15 secunde.
  7. Au continuat în acest mod timp de 20 de minute.

 

 

Ce au descoperit

 

Bazându-se pe utilizarea oxigenului, subiectii au ars în fiecare minut 13,6 calorii (kilocalorii, din punct de vedere tehnic), dar și-au măsurat nivelele de lactat din sânge și au descoperit că ard încă 6,6 calorii pe minut.

 

“Așa că au ars cel puțin 20,2 calorii pe minut, ceea ce este în afara graficelor”, a exclamat unul dintre cercetători. “Este echivalent cu alergarea la un ritm de 6 minute per mila.

 

 

Ce sa faci

 

In mod clar, daca abdomenul este prioritatea dvs., combinarea acestui antrenament de kettlebell de 20 de minute este cel mai rapid mod de a reusi. Cu toate acestea, probabil că nu trebuie să vă agățați de formula exactă și de numărul exact de repetari pe care trebuie să le efectuați pentru o perioadă de 15 secunde. Corpul tău îți va spune dacă te muncesti destul de mult.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.