Cel mai bun mod de a face fandari pentru fese și pentru genunchii durerosi

Dezvolta-ti spatele cu acest superset
July 23, 2019
3 game de repetari pentru un biceps mai mare
July 25, 2019
Show all

 

Această variantă nu doar ca va funcționa mai bine pentru fundul tău dar este de asemenea si mai sigura pentru genunchi. Iată exact cum se face.

 

Fandarile inverse implică un simplu pas invers în loc de un pas înainte. Datorită modificării unghiului trunchiului, îndoirea inversă creează mai multă activare la femural și la grupul gluteal și pune o presiune mai mică pe partea din față a genunchilor. Acestea sunt lucruri bune atunci când obiectivul dvs. este de a dezvolta muschii gluteali.

 

 

Sfat: În timp ce reveniți ușor sub control, torsul va avea tendința de a se mișca înainte, punându-vă într-o poziție puțin inferioară. Atâta timp cât această flexie vine din șolduri și nu din spatele inferior, schimbarea unghiului poate ajuta la recrutarea gluteilor și femuralilor.

 

De asemenea, explodând înapoi într-o poziție neutră și atingând în jos cu piciorul pentru a reinițializa fiecare repetare iti pastreaza concentrarea pe construirea puterii, nu pentru echilibru.

 

Greșeli obișnuite: Oamenii au tendința de a accelera o mișcare care nu are stabilitate dinamică. Mulți sportivi pot cadea in capcana crezand ca sunt mai eficient dacă se mișcă mai rapid dar nu este asa, așa că ar trebui să încetiniți și să stapaniti mișcările, mai ales în ceea ce privește fandarile inverse.

 

Un truc care sporește stabilitatea este utilizarea unei poziții compacte pe tot parcursul mișcării. Se spune că acolo unde merge capul, corpul urmează. De aceea, păstrarea coloanei vertebrale cervicale în aliniere neutră cu regiunea toracică și lombară se traduce foarte bine în mișcări clare, care creează câștiguri, nu dureri.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.