Cele mai bune exerciții de biceps pentru masa musculara

5 secrete pe care puțin le cunosc pentru a avea bratele mai mari
May 16, 2018
Cele mai bune 8 moduri de creștere nivelul de testosteron natural
May 18, 2018
Show all

Cele mai bune exerciții de biceps pentru masa musculara

 

 

Iată cele 5 cele mai bune exerciții care se concentrează pe bicepsul dumneavoastra. Folosiți-le și construiți masa musculara.

Atunci când începeți un program de dezvoltare a masei musculare, una dintre părțile cheie ale corpului pe care mulți oameni vor să pună accent sunt bicepsii. Bicepsul tinde să fie un grup muscular foarte bine observat de către ceilalți, deci, dacă aveți brațe bine dezvoltate.

 

Este important să rețineți că, în actualitate, mușchiul triceps cuprinde o componentă foarte mare a brațului, deci nu trebuie să vă neglijați munca tricepsului, care vă va da apoi echilibrul perfect al ceea ce aveți nevoie pentru a vedea rezultatele optime.

 

Când căutați o dimensiune maximă, un alt punct important de reținut este că ridicarea greutății trebuie plasată ca o prioritate. Deoarece construirea unei dimensiuni mai mari este o combinație între un exces greu, un volum suficient și o cantitate mare de calorii, este o decizie înțeleaptă să vă concentrați asupra exercițiilor care vă vor permite să ridicați greutatea cea mai grea posibilă.

 

De obicei, pentru majoritatea oamenilor, vor fi exerciții precum ramat și tractiuni, ambele țintesc și mușchii bicepsului. Dacă includeți acestea în mod regulat in programul dvs. de antrenament și apoi adăugați în alte exerciții care vizează în mod specific muschii biceps, veți fi pe drumul cel bun pentru dezvoltarea celor mai masive brate.

 

Iată cinci dintre cele mai bune exerciții care se concentrează pe biceps pe care le puteti adăuga după ramat și tractiuni.

 

 

Exercițiul 1: Flexii cu bara dreapta

 

 

 

 

Primul exercițiu de biceps de efectuat sunt flexile cu bara dreapta, care va permite, de asemenea, să supraîncărcați bicepsii cu greutate mare. Majoritatea cursanților sunt ușor mai puternici atunci când ridică o bara decat un set de gantere, deci este un lucru bun pentru dezvoltarea maximă a puterii.

 

Când faci exercițiul, principalul lucru pe care trebuie să te concentrezi este să nu compromiteti forma de mișcare sa o scurtati și să nu permiteți nici un impuls care sa vă determine să vă lasati in spate în timp ce ridicați greutatea.

 

Aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli care pot pune stress pe alte parti ale corpului mai putin pe muschii biceps. Dacă o efectuați într-o manieră lentă și controlată, aceasta ar trebui să reducă șansele ca acest lucru să se întâmple în mod semnificativ și vă va permite să plasați o intensitate mai mare în interiorul fibrelor musculare.

 

 

Exercițiul 2: Flexii cu gantere la banca inclinata

 

 

 

 

Al doilea exercițiu sunt flexile cu gantere. Acest exercițiu este unul dintre cele mai bune pentru a ajuta la prevenirea problemei impulsului, așa cum am discutat, deoarece acesta restricționează esențial mișcarea spatelui.

 

Când faci acest exercițiu, vei simți o tensiune maximă pe musculatura bicepsului, așa că nu fi surprins dacă greutatea este puțin mai mică. Atâta timp cât dati tot ce aveti mai bun, folosind o greutatea mai mică, dar menținerea formei potrivite va fi calea perfecta pentru rezultate.

 

 

Exercițiul 3: Flexii biceps la cablu

 

Dacă doriți să vizați fibrele musculare, flexile la cablu sunt un pariu bun. Din moment ce modelul de mișcare este mai puțin stabila cu această mișcare, datorită tensiunii constante furnizate de cablu, veți folosi toți muschii de stabilizare care înconjoară bicepsii în timp ce executați exercițiul.

 

 

 

Aveți posibilitatea să utilizați o varietate de atașamente diferite pentru a efectua flexile la cabluri, inclusiv o frânghie, o bară dreaptă sau manere individuale care vă permit să lucrați cu un singur braț.

 

 

Exercițiul 4: Ramat cu priza inversa

 

 

 

După ce ați inclus ramaturi normale în cadrul programului, este posibil să doriți să luați în considerare și adăugarea ramatului de prindere inversă. Acestea vor pune un accent puțin mai mare asupra mușchilor biceps, spre deosebire de ramatul normal, astfel încât acestea vor fi un exercițiu mai bun pentru țintirea strict a bicepsului.

 

În funcție de ce grup de mușchi credeți că se contractă, pe măsură ce aduceți greutățile până la nivelul corpului (bicepsul sau spatele), acest lucru va influența și natura stimulului muscular.

 

 

Exercițiul 5: Flexii concentrate

 

În cele din urmă, ultimul dintre exercițiile pe care trebuie să le luați în considerare pentru a vă distruge bicepsul sunt flexile concentrate. Când este făcut din sesand, acesta va limita gradul de impulsuri în realizarea exercițiului și vor pune accentul direct pe mușchiul bicepsului.

 

 

Nu vor exista mușchii ajutători care să fie chemați în joc atunci când faceți flexii concentrate (atunci când faceți corect), deci este bine să adăugați exercitiul la sfârșitul antrenamentului atunci când încercați să terminați bicepii și să-l epuizați pe deplin .

 

Sursa: https://www.buildmusclegym.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *