Construiți bicepsii cu bara goala

6 Moduri de a face fluturari laterale
April 19, 2019
Metoda 8-12-8
April 23, 2019
Show all

 

Tot ce aveți nevoie este o bară și capacitatea de a rezista la durere. Iată cum să faceți acest lucru.

 

Folosesti greutati prea mari

 

Nu te bucuri de bicepsul tău? Ridicati încărcături prea grele de o vreme incercati sa faceți 100 de repetări de flexii cu bara goala.

 

Cei mai mulți băieți care se luptă cu creșterea bicepsului folosesc greutăți foarte grele și o mulțime de impulsuri pentru a ridica. Fac repetari putine si bicepsul nu va primi tensiune suficienta. Partea superioară a spatelui ajută la initial in trisat pentru a începe flexile, iar porțiunea negativă a repetarii este în principiu doar coborarea barii.

 

 

Faceți acest lucru în schimb

 

Pentru cateva săptămâni, aruncați toate antrenamentele obisnuite de biceps și încercați acest lucru: luați o bară goală și faceti 100 de repetări. (Sau folosiți greutatea care vă permite să atingeți aproape de 100 de repetări) Faceți acest lucru de două ori pe săptămână in zile neconsecutive.

 

Chiar dacă nu vă faceți 100 de repetari cu bară goală, doar sa ajungeți la marcajul de 100 de repetari va face bicepsul țipând. Dacă nu puteți face cele 100 repetări non-stop, atunci lucrați la acest scop.

 

Făcând acest lucru de două ori pe săptămână, fără alte antrenamente de biceps, mi-a cauzat creșterea bicepsului în numai două luni. Dar, ca orice stimul de antrenament, va avea efect pe o durata de timp. Odată ce poti sa faci 200 de repetări, nu vei vedea același tip de creștere pe care ai vazut’o în primele 8 săptămâni. Dar dacă creșterea bicepsului a ajuns la un platou, încercați asta.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.