Cum sa executi genuflexiuni care activeaza cvadricepsul

Testul de forță pe care nu-l pot trece majoritatea sportivilor
May 24, 2019
Pozitii de antrenament pentru cupluri pentru a obține un antrenament pentru intregul corp
May 28, 2019
Show all

 

Vrei cvadricepsi mai mari? Lasați-vă ego-ul deoparte și faceti genuflexiuni așa.

 

Powerlifterii stiu foarte multe despre genuflexiuni. Si cunostintele lor au ajutat in sportul de performanta si culturism.

 

Dar aceasta este o sabie cu două tăișuri, deoarece powerlifterii pun accent pe eforturi maxime, poziții largi, o mișcare scurtă de mișcare și, de obicei, poziții low-bar. Foarte bun pentru a muta un munte de plăci, nu atât de bun pentru a direcționarea dezvoltarea cvadricepsului.

 

Nu, “squat-ul quad” este o fiară cu totul diferită în comparație cu genuflexiunile tip powerlifting. Am studiat parerea antrenorilor și experților în hipertrofie și am venit cu ceea ce numim “Ultimate Quad Squat”.

 

 

  • Da, este o genuflexiune din fata. Poziția înclinată din față vă permite să păstrați trunchiul cât mai vertical posibil și acest lucru este esențial pentru folosirea cvadricepsilor. De asemenea, permite sportivilor să coboare mult mai adânc.
  • Este o poziție îngustă. Aceasta schimbă tensiunea pe cvadriceps de pe glutei și femural. De asemenea, crește raza de mișcare în comparație cu o genuflexiunie largă.
  • Nu există blocare completă. Faceti genuflexiunia până când sunteți la 2-3 centimetri de extinderea completa a picioarelor. Din nou, totul se referă la tensiunea vizată.
  • Din cauza sfaturilor de mai sus, da, va trebui să folosiți o greutate mai mică. Așa că puneți e-ul deoparte și amintiți-vă că este vorba despre hipertrofie, nu de rupere a unei repetari maximale. Mulți experți consideră că cvadricepsul necesită mai mult timp sub tensiune (TUT) și repetări mai mari să crească.
  • Ridicați călcâiele pe câteva discuri sau pe o placa. Acest lucru vă permite o gamă mai mare de mișcare și o genuflexiunie mai adâncă dacă aceasta este o problemă pentru dvs., plus vă încurajează să vă împingeți prin degetele de la picioare, ceea ce vă oferă mai multă activare de cvadriceps.
  • Rezumat: Genuflexiune în față, poziție îngustă, fără blocare, greutate mai mică, calcaiele pe discuri.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.