Cum se face Abs Roll-Out! Exercițiul pentru un abdomen de fier pe care l-ați căutat!

10 minute de antrenament cardio pentru acasă
April 1, 2018
Cele mai bune 4 exerciții pentru abdomenul inferior
Cele mai bune 4 exerciții pentru abdomenul inferior
April 2, 2018
Show all

Lucrați toți muschii abdominali, odată cu această provocare dificilă!

Pentru a construi un pachet de șase, trebuie să-ți împingi musculatura abdominala la limită pentru ai forța să crească și există puține exerciții care testează nucleul tău la fel de mult ca și abs roll-out. Este o mișcare dificilă, dar, ca și în cazul tuturor exercițiilor – și mai ales celor avansați – cu cât mai mult efort ați pus, cu atât mai repede și mai impresionante vor fi rezultatele.

Marele avantaj al abs roll-out în comparație cu alte mișcări specifice absului, cum ar fi abdomenele sau bicicleta, este că întreaga dvs. regiune abdominală este angajată pentru întreaga repetare. Fibrele musculare trebuie sa traga impreuna pentru a va stabiliza torso-ul si pentru a va ridica pieptul, si cu cat veti putea sa va tineti pieptul mai aproape de podea – daca va mentineti tensiunea abdominala – cu atat va fi mai greu exercitiul si abdomenul va lucra mai mult.

 

Cum se face Abs Roll-out

Puteți face roll-out cu o varietate de echipamente – un cilindru dedicat (dacă aveți o sală de gimnastică cu unul), gantere (optați pentru gantere rotunde, mai degrabă decât hexagonale, din motive evidente), o barbell sau o minge de gimnastică. Mișcarea și beneficiile sunt similare cu rola, o barbell sau o gantere, dar există o provocare suplimentară pentru utilizarea unei mingi de gimnastică, pe care o vom explica mai jos.

În primul rând, versiunea cu rola. Îngenunchează pe sol cu rola din fața ta. Te apleci ușor inainte, astfel încât rola se află direct sub umerii dvs., apoi apucați mânerele. Incordați-vă abdomenul, apoi împingeți cilindrul/rola înainte, cât puteți, fără a rupe forma . Apoi, rotiți înapoi în poziția de pornire. Incordați-vă absulul și păstrați spatele drept. Mișcarea ar trebui să fie lentă și controlată în orice moment.

Procedura este la fel cu ganterele, cu excepția faptului că vă poziționați mâinile mai largi – în jurul lățimii umărului.

 

Variații de Abs Roll-Out

 

Abs Roll-Out cu genunchii sus


Puteți face orice versiune Abs Roll-Out mult mai dificilă, fiind în picioare, mai degrabă decât în ​​genunchi, în timpul mișcării. Acest lucru mărește cantitatea de greutate pe care muschii dvs. abdominali trebuie să îl controleze în timpul fiecărei repetari, astfel încât acestia să lucreze mai mult pentru a menține stabilitatea corpului superior.

 

Gym ball abs-roll-out

Schimbați-vă rola de abs roll-out pentru o minge de gimnastică pentru o versiune a procesului de extindere a abdomenului, care face mai puțină solicitare pe partea inferioară a spatelui, dar mărește încărcătura de bază pentru că trebuie să sprijiniți corpul superior pe o suprafață instabilă.

Îngenunchează în fața mingii, cu antebrațele pe partea de sus a acesteia. Extindeți-vă brațele pentru a răsuci mingea departe de tine, folosind abs dvs. pentru a rămâne echilibrată. Rotiți mingea cât de departe puteți, fără a vă pierde forma, apoi trageți-o înapoi cu antebrațele.

sursa:http://www.coachmag.co.uk/abs-exercies/175/the-barbell-roll-out-is-the-advanced-abs-exercise-you-ve-been-looking-for,http://www.muscoli.info/Esercizi/Addominali/roll-out-con-ruota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *