Dezvoltati-va abdomenul cu aceste 5 sfaturi simple

Ar trebui să consumam proteine ​​înainte de culcare?
May 15, 2018
5 secrete pe care puțin le cunosc pentru a avea bratele mai mari
May 16, 2018
Show all

Dezvoltati-va abdomenul cu aceste 5 sfaturi simple

 

 

Este ușor să fii prins de reclame sclipitoare care iti promit șase patratele cu puțin efort și trucuri simple. Obținerea unui abdomen cu șase patratele nu este ușor. Este nevoie de munca grea, dăruire și, cel mai important, de cunoștințe corecte. Puteți face nenumărate abdomene până când sunteți roșii la față, dar dacă nu vă abordati pregătirea abdomenului pe calea cea bună, vă pierdeți mult timp. Aici sunt 5 sfaturi simple, dar eficiente pentru a vă forma abdomenul:

 

  1. Atrenati-va cu greutati

 

Antrenarea abdomenului cu greutati mari le va permite să crească și să apese împotriva pielii. Făcând sute de abdomene nu se dovedesc întotdeauna eficiente. Abdomenul dvs. poate răspunde efectiv mai bine la greutăți mai grele și repetari mai putine decât repetări mai mari.

 

  1. Ia timp să te odihnesti

 

 

Abdomenul este la fel ca orice alt grup muscular. Ei au nevoie de odihnă și recuperare adecvată, sau veți risca să va supra-antrenati și să vă împiedicați progresul … Nu ai antrena pieptul în fiecare zi nu? Încercați să faceți abdomene nu mai mult de 3 ori pe săptămână.

 

 

  1. Nu uita de cardio

 

Nu obțineți abdomen, doar bazându-vă pe antrenamentele de abdomen. Exercitile pentru abdomen nu duc la pierderi semnificative de grăsimi în regiunea abdominală, ci va construi doar mușchiul abdominal și il va întări. Dieta și cardio vor arde stratul de grăsime care acoperă abdomenul. De aceea ar trebui să faceți exerciții pentru abdomen,sa tineti dietă și cardio pentru a-i vedea cu adevărat.

 

 

  1. Expira și contracta

 

Ori de câte ori efectuați exerciții abdominale, asigurați-vă că expirați atunci când ajungeți la poziția finală a mișcării. De asemenea, incordati abdomenul in partea de sus a mișcării și țineți-l acolo pentru câteva secunde. Dacă contractați abdomenul veți maximiza implicarea musculară.

 

 

  1. Urmăriți carbohidrații

 

 

Evitați carbohidrații cu digestie rapida (pâine albă, sifon, băuturi sportive etc.), deoarece acestea pot stoca insulina, ceea ce încetinește procesul de ardere a grăsimilor și stochează grăsimi nedorite. În schimb, alegeți carbohidrați mai complexi (grâu întregal, fulgi de ovăz, cartofi dulci), cu excepția cazului în care este post-antrenament atunci când corpul dumneavoastră este infometat de carbohidrați puteți scăpa ocazional o opțiune nesănătoasă.

 

Sursa: http://boodycute.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *