Exercitiul de stretching de care ai nevoie pentru încălzire

Urci în vârstă? Creste volumul
July 19, 2019
Dezvolta-ti spatele cu acest superset
July 23, 2019
Show all

 

Încercați să deveniți mai puternici, mai mari sau mai slabi? Nu contează care sunt obiectivele dvs., trebuie să aveți un nivel de mobilitate totală a corpului buna pentru a rămâne neaccidentat în sala de fitness … și pentru a vă deplasa bine în viață.

 

Este întotdeauna tentant să săriți încălzirea și strechingul, mai ales când nu aveți timp suficient. Dar, cel puțin, asigurați-vă că abordați zonele cele mai rigide ale corpului:

 

  • Dorsal
  • Lombar
  • Sold
  • Genunchi
  • Gleznele

 

Această întindere lovește toate aceste zone. Și cel mai bun lucru despre asta? Nu ai nevoie de energie pentru a o face – nici măcar nu trebuie să te ții pe tine însuți!

 

 

Dorsal: Lovește dorsalul dvs., care este excelent pentru poziția dvs. și a mobilității umărului in general.

Spate inferior, șolduri, genunchi: Acest lucru este combinat in genuflexiunia adânca, care este un bun relaxant pentru partea inferioară a spatelui și ajută cu adevărat să se deschidă soldurile și genunchii, mai ales cu mișcarea adăugată.

Glezne: Deoarece vă mențineți pe un suport, puteți, de asemenea, să vă concentrați asupra dorsiflexionului unei glezne. Acest lucru este esențial pentru îmbunătățirea dvs genuflexiunii.

Petreceți 1-2 minute utilizând acest lucru ca o încălzire sau cooldown cu o respirație adâncă relaxată și vă veți simți minunat.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.