Faceți contractii pentru muschii gluteali în fiecare zi

Metoda 10-10-10 pentru dezvoltarea masei musculare la spate
June 18, 2019
Cea mai grea cale de a face flexii cu bara Z
June 21, 2019
Show all

Treizeci de secunde pe zi este tot ce este necesar pentru a vă trezi muschii gluteali și pentru a va îmbunătăți performanțele. Iată cum să faceți acest lucru.

 

Este o tendință alarmantă – sportivii vin la sala de forta cu muschii gluteali slabi și slab activivati. Dr. Stu McGill numește acest fenomen “amnezie gluteală”. Această amnezie poate fi vindecată cu câteva exerciții de bază cu sarcină mică. De fapt, un studiu recent a arătat că exercitile izometrice pentru fese ajuta persoanele care suferă de leziuni la spate a crescut utilizarea muschilor gluteali în timpul mersului pe jos, permițându-le să meargă mai repede.

 

Este posibil ca glutele dumneavoastră să nu funcționeze în întregime. Pur și simplu efectuarea unei contracții maxime a muschilor gluteali în fiecare zi va va ajuta pe termen lung, permițându-va să păstrati (sau chiar construiti) capacitatea lor neuromusculară.

 

Ce sa fac

 

Ridicați-vă și luați o poziție a picioarelor moderata. Împingeți ușor picioarele in afara. Acum strângeți muschii gluteali cât mai tare posibil timp de 30 de secunde. Faceți asta o singură dată.

 

Vrei mai mult? Faceti Glute Marsh

 

Comments are closed.