Faceti Peterson Step-up pentru cvadriceps

O cale mai bună de a face ramat cu bara T
May 3, 2019
Finisher nou pentru biceps
May 7, 2019
Show all

 

Arată ușor, dar doare foarte rău. Folosiți-l pe acesta ca un warm-up sau finisher.

 

Deși în mod obișnuit trebuie efectuat doar cu greutate corporală, nu subestimați acest exercițiu, mai ales daca-l folositi ca un exercitiu de start. Poate fi folosit și ca finisher folosind un numar mai mare de repetari în ziua de picioare. “Arsura” este intensa.

 

Step-up-ul Peterson încurajeaza orientarea genunchiului deasupra vârfului picioarelor iar împreuna cu contactul labei piciorului cu solul, ambele încurajează activarea cvadricepsului.

 

Peterson Step-Up

 

  1. Evitați împingerea in pământ cu piciorul care nu lucrează. Lăsați piciorul de lucru să transporte întreaga încărcătură.
  2. Ridicați-va complet în poziția finală.
  3. Amintiți-vă, cvadricepsii sunt extensori pentru genunchi. Pentru a face VMO sa lucreze cel mai mult, tine genunchiul strâns în partea de sus. (Notă: VMO este prescurtare pentru vastus medialis obliquus. Acesta este mușchiul “teardrop” situat în interiorul genunchiului.)
  4. Odată ce repetarile devin ușoare, măriți intervalul de mișcare cu un pas mai înalt decât să adăugați greutate.
  5. Fiți vigilenți în privința urmăririi genunchiului. O repetare buna nu ar trebui să arate ca nicio acțiune compensatorie, cum ar fi genunchiul sa se încadrează spre exteriorul sau interiorul linii mediane a corpului. Genunchiul ar trebui să indice spre varful de la picior în orice moment.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.