Finisher nou pentru biceps

Faceti Peterson Step-up pentru cvadriceps
May 6, 2019
Antrenati-va mai inteligent (antrenament gratuit)
May 8, 2019
Show all

 

Când vine vorba de antrenamentul bicepsului, cu toții iubim metoda 21, drop setul și multe alte schem care adaugă stres metabolic sau acționează ca un finisher eficient. Cu toate acestea ele pot devenii plictisitoare, așa că hai să ne inspirăm puțin antrenamentele cu acest sistem inteligente și de bază (dar nu plictisitor) de biceps.

 

1 – Biceps Rotisseries

Să lucram bicepsul, precum și brachioradialisul, printr-o mulțime de rotații și schimbari în poziția mâinilor. Antrenamentul:

 

  1. Flexii biceps inverse: 6-8 repetari cu o greutate maximă cu care estimezi ca faci 12 rep
  2. Ciocane: 6 – 8 repetari (aceeași greutate)
  3. Flexii biceps: 6-8 repetari (aceeași greutate)
  4. Flexii biceps trisate: 6-8 repetari (aceeași greutate)
  5. Pronație / Supinație alternativ la 90 de grade: 6-8 repetări (după ultima repetare trisata)
  6. Tinem izometric la 90 de grade: țineți cât mai mult timp posibil (după ultima supinație și pronatie)
  7. Veți folosi aceeași greutate în întreaga gamă de miscari și nu există odihnă între variații. Odihniti-va 90-120 secunde și repetați. Probabil va trebui să renunți la un set pentru a face o a doua serie.

 

Va trebui să lași eul la ușă. Acest antrenament ofera stresul metabolic direct, oferind o pompare minunata! Dacă trebuie să utilizați gantere de 7-10 kg, atunci fa așa. Acum nu este momentul să încercați să impresionați fata de lângă tine cu greutăți uriașe.

 

Selecția greutatii la primul exercițiu este cheia. Vrei să ai câteva repetări în rezervă. Dacă mergeți prea greu la flexiile inverse și ajungeți prea aproape de eșec, nu veți rezista și nu veți atinge repetarile propuse la mișcările care urmează. Crede-mă, prin a treia sau a patra mișcare, va fi destul de greu.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.