Împingeți până când nu mai puteți. Odihniți-va până când puteți.

De ce antrenamentul efectuat seara este cel mai rau
May 30, 2019
4 Alimente convenabile pe care ar trebui să le consumați
June 3, 2019
Show all

 

 

Iată cum ar trebui femeile să se antreneze pentru pierderea de grăsimi și pentru a câștiga masa musculara.

 

Presupunând că femeile sunt interesate de schimbarea compoziției corpului, cele mai importante lucruri de reținut sunt B și H. Cele mai eficiente antrenamente au acești patru parametri cheie:

 

  • Breathless
  • Burning
  • Heavy
  • Heat

 

Majoritatea sportivilor se blochează într-un singur tip de antrenament. Ei face doar cardio, sau doar repetari ridicate, sau forta și powerlifting. Dar cea mai eficientă metodă de schimbare a corpului este să vă asigurați că antrenamentele de ridicare a greutății ating toate cele patru componente simultan. Pentru a face acest lucru, ridicați greutățile într-o manieră rapidă si faceti odihnă numai atunci când este nevoie.

 

Munca si odihna sunt sinergici

 

Majoritatea oamenilor cred că odihna și munca sunt opuși atunci când sunt de fapt sinergici. Cu cât te odihnești mai mult, cu atât mai mult poți să muncești și cu cât muncești mai mult, cu atât mai mult odihna devine esențială. Odihna este egală cu munca de calitate, iar munca de calitate duce la odihna necesară.

 

Cea mai bună modalitate pentru femei de a profita la maximum din antrenament este să se gândească: “Împingeți până când nu mai puteți, odihniți-va până când puteți.” Cu alte cuvinte, împingeți-va până când nu mai puteți împinge și odihniți numai până când puteți începe din nou.

 

Ar trebui să utilizeze greutăți moderate și să se deplaseze între exerciții fără perioade de odihnă definite. Odihna trebuie să fie luată numai atunci când este nevoie, în seturi sau între seturi, iar apoi antrenamentul este reluat oriunde s-a oprit înainte de odihna. Acest lucru permite efectul de respirație, ardere, greu și căldură.

 

Testosteronul vs. hormonul de creștere

 

O mică diferență hormonală cunoscută între femei și bărbați constă în faptul că bărbații obțin o producție mai mare de testosteron, în timp ce femeile obțin un răspuns mai mare la hormonul de creștere. Pentru a beneficia de acest răspuns, intensitatea femeilor este esențială. Breathlessness, burning si strain prin mușchi amplifică răspunsul HGH.

 

HGH este ultimul hormon multi-tasking pentru femei, ajutându-le să ardă grăsimi în timp ce construiesc simultan mușchi. Aceasta va crea un fizic slab, atletic și feminin. Iată un exemplu:

 

Alegeți patru exerciții pentru intreg corpul, cum ar fi:

 

  1. Genuflexiuni
  2. Impins de la piept
  3. Ramat
  4. Presa deasupra capului

 

Faceți 12 repetări ale fiecărui exercițiu în mod circuit odihnindu-te numai atunci când este necesar în timpul seturilor sau între seturi: împingeți până când nu mai puteți; odihniți-va până când puteți.

 

Cronometreaza-te timp de 20 de minute, generând cât mai mult volum posibil în cadrul nivelului de fitness și al abilităților fizice care le ai. Utilizați greutate moderată spre grea pentru fiecare exercițiu, 15-20 RM. Acesta este cel mai eficient antrenament de ridicare pentru schimbarea compoziției corpului.

 

Sursa: https://www.t-nation.com/?page=2

Comments are closed.