Incearca acest exercițiu nou pentru picioare

Testul de genuflexiuni “goblet”
August 1, 2019
Cafeaua culturistului
August 6, 2019
Show all

 

 

Spre deosebire de genuflexiunile convenționale, această versiune vă permite să găsiți o miscare  perfecta pentru articulațiile voastre.

 

Genuflexiunile hack obișnuite pot fi dureroase sau ratate de unii sportivi. În cazul meu, după o operație dublă la genunchi, sunt o ratare uriașă. Incercati acest tip de genuflexiuni, în care unghiul de la picior face o diferenta mare pentru genunchi.

 

 

În loc să fii nevoit să suporti forța de compresie impusa de picioare pe o platformă care este exact perpendiculară pe direcția de forță (așa cum se întâmplă cu orice genulfexiune convenționala), aceasta oferă gleznelor un unghi mai deschis și asta înseamnă genunchi mai fericiti.

 

Acest lucru creează o senzație similară cu genuflexiunile la aparatul Smith, fără a fi bara complet fixata.

 

Vă permite să găsiți „coborarea” perfectă (și poziția corecta a piciorului) pentru a obține o pompare excelentă.

 

 

Cum să o faci

 

  • Puneți bara pe trapezul superior și țineți-o constant cu cealaltă mână. Nu contează ce umăr folosești, dar nu strica niciodată să treci pe cealaltă parte între seturi.
  • Amintiți-vă să vă sprijiniți complet de discuri, atât de mult încât dacă nu ar fi de fapt acolo sa cazi in fund. Este un joc de încredere. Scuze.
  • Pentru a pune mai mult accent pe obținerea unei pompari brute, mergeti cat mai adânc și nu veniți până la capăt – veti amplifica timpul sub tensiune și veți simți arsura.
  • Concentrați-vă pe seturi de 15-20 de repetari. Câteva seturi din acestea servesc ca un finisher grozav în ziua de picioare, dar le puteți adăuga și într-un superset sau un set compus.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.