Înlocuiți fluturarile din aplecat

Antrenamentul de 5 minute la finalul sesiunii pentru partea superioara
August 26, 2019
Stăpânește Ramatul- J
August 29, 2019
Show all

 

Iată un mod mai bun de a-ți tintii deletoizii posteriori.

 

Mi-am făcut corect exercitile de ridicări laterale din aplecat, dar adevărul este că acestea nu tensioneaza destul muschiul.

 

Cu o ridicare laterală din aplecat, deletoizii din spate nu se contracta complet. O componentă cheie în maximizarea unui exercițiu este de a obține mușchiul țintă complet lungit și apoi scurtat complet în cadrul unei mișcări. Dar unele exerciții nu fac asta la fel ca altele.

 

Iată o opțiune mai bună:

 

 

Fa un ramat pentru a aduce coatele în spate pe cât posibil, ceea ce va scurta deltoidul din spate. Adăugați o învârtire, supinând pe măsură ce executați ramatul.

 

De ce răsucirea? Pentru că va produce o anumită cantitate de rotație externă în umăr, care este una dintre componentele deltoidului din spate. Supinația la antebraț este legată activ cu rotația externă a umărului, la fel cum pronația este legată de rotația internă.

 

Acesta nu este un exercițiu la care vei folosi greutati foarte mari, dar folosește o greutate corespunzătoare cu aceasta pentru mecanică și sa te asiguri că obții complet tensiunea din spate.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.