Luați acest medicament o dată pe zi -6 motive pentru a lua acest medicament

Provocarea de 1 minut in culturism
July 9, 2018
Micul dejun care stimulează productia de testosteron
July 11, 2018
Show all

Luați acest medicament o dată pe zi -6 motive pentru a lua acest medicament

 

 

 

Aspirina pentru slabit și longevitate

 

Este probabil cel mai vechi medicament din lume și cel pe care vrei să-l iei cu tine, dacă ești blocat pe o insulă. Iată câteva motive pentru care este un medicament este atât de versatil și atrăgător:

 

 

1 – Aspirina arde grasimi

 

Salicilatul, unul dintre cei mai importanți metaboliți activi din aspirină, mărește activitatea proteinei AMPK, care joacă un rol imens în reglarea creșterii celulare și metabolismului. Cu alte cuvinte, aspirina promovează metabolizarea acizilor grași și a carbohidraților prin acest AMPK (cel puțin la șoareci).

 

Acesta este un mecanism pentru diabetul zaharat metformină și suplimentul de construire si ardere a mușchiului / musculare C3G (Indigo-3G®). De asemenea, putem explica de ce triada aspirină / efedrină / cofeină a fost un cocktail puternic de ardere a grăsimilor din anii 90 (înainte ca efedrina să fie interzisă de a fi utilizata).

 

2 – Aspirina previne cancerul de piele

 

Știința a reușit să ocupe puțin stratul de ozon, dar razele ultraviolete încă atacă ADN-ul nostru și provoacă carcinom scuamos și keratoză actinică (o condiție precanceroasă a pielii).

 

Deși aspirina aspirină simplă ar putea să ajute. Cei care au consumat aspirină cel puțin de două ori pe săptămână timp de cinci ani au văzut că riscul de cancer de piele a scăzut cu 60%, în timp ce cei care l-au folosit zilnic timp de cel puțin 5 ani a înregistrat o reducere de 90%. Aceste beneficii încep să apară după doar un an de utilizare.

 

Mai mult, un alt studiu publicat in revista Cancer, a constatat ca 60.000 de femei caucaziene care au luat aspirina de cel putin doua ori pe saptamana au fost cu 20% mai putin probabil sa dezvolte melanom, cea mai periculoasa forma de cancer de piele.

 

3 – Aspirina Previne bolile de inima

 

Toată lumea știe acest lucru, deoarece a fost parte a calitatilor de baza a aspirinei la sfârșitul anilor 1940, dar merită încă să menționăm. Și dacă avem nevoie de alte dovezi, o analiză din 2003 a mai mult de 55.000 de bărbați și femei a arătat că utilizarea aspirinei a fost asociată cu o reducere cu 32% a riscului de atac de cord și o reducere cu 15% a tuturor evenimentelor vasculare majore.

 

4 – Aspirina incetineste imbatranirea

 

Principala problemă în ceea ce privește îmbătrânirea nu este ceea ce în mod obișnuit asociem radicalilor liberi, ci “scurgerea” radicalilor liberi în organele celulare cunoscute sub numele de mitocondrii.

 

Dacă există prea multă scurgere a radicalilor liberi atunci când mitocondriile produc energie (ATP), mitocondriile se opresc. Dacă mitocondriile sunt prea multe, celulele mor. Dacă mor prea multe celule, organul moare. Prea multă disfuncție a organelor și corpul moare.

 

Trebuie să accelerați cumva fluxul de electroni în mitocondrii, ceea ce reduce scurgerea de radicali liberi. Cu alte cuvinte, trebuie să “deconectați” lanțul respirator. Când debitul de electroni este disassociat de producția de ATP, respirația se disipează ca și căldura.

 

Drogurile precum ecstasy decupleaza lanțul respirator, dar nu fără efecte secundare. Se pare că aspirina o face, de asemenea, dar, din păcate, nu la fel de bine ca medicamentele menționate mai sus. Totuși, se pare că aspirina ar putea fi un medicament de longevitate valoroasă.

 

5 – Aspirina combate inflamația

 

Dacă acordați suficient timp pentru a studia datele medicale, veți începe să vedeți că inflamarea ar putea fi cauza majorității bolilor. Astmul, diabetul, afecțiunile cardiace, disfuncția autoimună, eczema, mai multe tipuri de cancer.

 

Aspirina, cu toate acestea, reduce excesul de inflamație. Aspirina, ca și curcumina din plante, dezactivează enzimele COX astfel încât să nu se poată forma chimicale pro-inflamatorii, cum ar fi prostaglandinele și tromboxanii. Acționând astfel, aspirina scade inflamația, febra, durerea, coagularea sângelui și, mai important, poate împiedica dezvoltarea multor boli inflamatorii.

 

6 – Aspirina combate noua amenințare a cancerului la adresa tinerilor

 

Din anumite motive, care sunt încă neclare, ratele de cancer au crescut dramatic la adulții mai tineri.

 

Oamenii nascuti in 1990 au acum dublu risc de cancer de colon si de patru ori riscul de cancer rectal comparativ cu persoanele nascute in jurul anului 1950, a explicat Rebecca Siegel, MPH, a Societatii Americane de Cancer.

 

Aspirina, cu toate acestea, sa dovedit a reduce dramatic incidenta cancerului de colon, in general. Indiferent dacă luați aspirină la o vârstă fragedă ar avea aceleași efecte de prevenire ca și pentru persoanele în vârstă sau este chiar o idee bună pentru cei care au doar un risc mediu de a dezvolta boala.

 

 

Probleme posibile

 

  • Aspirina poate provoca ulcere într-un segment mic al populației.
  • Aspirina poate exacerba tulburări de sângerare.
  • Aspirina poate determina copiii mici să dezvolte sindromul Reye.

 

Cum să-o folosim

 

Recomandarea cea mai comună este de a lua o aspirină mica (81 mg) pe zi. Acum că aceasta a devenit o recomandare populară, puteți lua “o doză mică” de aspirina cu dozaj mai mare, dar este cam același lucru. O altă opțiune este să luați o aspirină obișnuită (325 mg) în fiecare zi.

 

Este o decizie controversată, cea mai bună alegere pe care o puteti face este consultarea cu un medic care vă va acorda timp pentru a discuta astfel de probleme.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *