Mănâncă mai mult, antrenează-te mai mult

Flotari atletice
July 2, 2019
O variație de flotari pe care nu ați încercat-o niciodată
July 4, 2019
Show all

 

Cum sa mâncați pentru a câștiga masa musculara fără a creste grasimea corporala? Asa.

 

Cum sa mananci pentru a câștiga masa musculara fără a obține grăsime?

 

În primul rând, ați înțeles că metabolismul nu este un multitasker mare. Îi place să construiască grăsimi și mușchi (anabolism) sau să le rupă pe ambele părți (catabolism).

 

Poți să faci asta,dar nu e așa de ușor …doar dacă nu ești cumva un începător sau dacă folosești anabolizanți.

 

Trucul aici este să înțelegeți că aveți patru schimbări metabolice:

 

 

1 – Mâncați mai puțin, va antrenati mai mult.

 

Aceasta va arde grăsimea și mușchii, deoarece creează un decalaj destul de intens și larg de calorii atât prin exerciții cât și prin alimentație. Gândește-te la alergătorul de maraton.

 

 

2 – Mănânci mai mult, te antrenezi mai puțin.

 

Acest lucru va pune atât mușchi, cât și pe grăsime, creând un decalaj de calorii în cealaltă direcție. Gândiți-vă la powerlifter.

 

Acest ultim scenariu este ceea ce majoritatea oamenilor încearcă să facă atunci când doresc să câștige masa musculara. Funcționează, dar de multe ori te face să arăți că ai pus un sacou peste cele două pulovere. Nu este cea mai bună abordare sau cel mai bun aspect. Acesta este, de obicei, crearea unui excedent de 500 de calorii sau mai mult, și acest lucru poate fi prea mult dacă antrenamentul nu este corect.

 

 

3 – Mâncați mai puțin, va antrenati mai puțin.

 

Gândește-te la micuța bătrână din Paris, care urcă patru scări de șase de șase ori pe zi, dar mănâncă doar o jumătate de baghetă, o ceașcă de cafea și vin, o ridichă și o brânză. Ea ramane slaba pentru ca ea conduce deficitul de calorii prin dieta si se misca suficient pentru a nu deveni un schelet.

 

 

4 – Mănânci mai mult, te antrenezi mai mult.

 

Asta e treaba pe care o vrei. Este vorba de a fi atlet. Răsfoiți aportul alimentar până la un ușor excedent, pentru a obține mușchi. Vă sugerez undeva între 15 și 20 de ori greutatea corporală în kilograme, în funcție dacă sunteți sau nu un câștigător greu in greutate. Dacă aveți tendința de a obține “grăsime musculară” cu ușurință (ca mine), rămâneți aproape de 15 pentru început.

 

Acum, setați macronutrienții la 40-30-30 (carbohidrați, proteine ​​și grăsimi). Veți avea nevoie de carbohidrați suplimentari. Insulina este, la urma urmei, cel mai puternic hormon anabolic din organism. Dacă nu puteți obține acel combustibil în celulă, nu veți crește, indiferent de cantitatea de testosteron pe care o aveți.

 

Acum, porniți intensitatea antrenamentelor, faceti genuflexiui și indreptari. Facand aceste lucruri în acest fel va amplifica fluxul energetic, va reduce grăsimea (sau cel puțin va minimiza acumularea acestuia) și va pune presiunea mecanică asupra mușchiului să crească.

 

Dacă nu funcționează, ridica caloriile până se va întâmpla. Cred că veți ajunge într-un ușor excedent de 200-400 de calorii. Aceasta este cea mai bună metodă a creste.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.