Schimbati ramatul cu bara

O modalitate mult mai bună de a face Burpees
April 24, 2019
Sfat: Faceți Genuflexiuni cu saritura si Flotari Judo
April 26, 2019
Show all

Există un exercițiu mai bun pentru a vă construi spatele. Mai sigur. Vezi in articol.
Construirea spatelui nu trebuie să vă forteze coloana vertebrala. Iată una dintre cele mai bune variante pentru coloana vertebrală care plasează coloana vertebrală și torsul într-o poziție sprijinită în timp ce lucrezi mușchii spatelui.

 

Chest-Supported Neutral Grip Row

 

Ramatul sprijinit cu pieptul pe banca reduce încărcarea posturală în această regiune. În exercițiile tradiționale, cum ar fi ramatul cu bara, cel mai important factor limitator este, de obicei, poziția spinală și poziționarea statică pozitivă, nu mușchii lovind eșecul. Când se întâmplă acest lucru, nu veți avea un efect bun pentru antrenament și sănătatea ortopedică va fi pusă în pericol.

 

Du exercitiu la nivelul urmator

Pentru a duce acest exercițiu la nivelul următor, încărcați-l cu greutati mari și deplasați ganterele cu tensiune constantă – fără pauze sau pierderi de contracție în timpul oricărui interval de mișcare. Timpul constant sub tensiune creează un răspuns hormonal imens, care duce la creșterea și câștiguri de forta. Luptați-vă sa stati departe de înșelarea repetarilor și rămâi la repetari corecte pentru a culege beneficiile.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.