Singurele 5 exerciții de care veți avea cu adevărat nevoie

Cele mai bune exercitii pentru a avea picioare tonifiate
April 11, 2018
Mănâncă mâncare sanatoasa și simte-te bine
Mănâncă mâncare sanatoasa și simte-te bine
April 12, 2018
Show all

 

 

Luați-vă rutina înapoi la elementele de bază cu ajutorul acestor exerciții ușor de efectuat.

Rutina de fitness a unui bărbat, la fel ca alegerea lui în filme, femei, haine este o aventură subiectivă. Dar există încă unele exerciții care vor funcționa, indiferent cine sunteți.

 

Cum functioneaza

Pentru a începe, efectuați fiecare exercițiu pentru două seturi de 10 -15 repetări. Încercați să vă odihniți nu mai mult de 10 secunde între seturi dacă doriți rezultate.
Am adăugat o structură generală care merge pe împingere, tragere, picioare și abs, dar simțiți-vă liber să experimentați.
În cele din urmă, încercați să evitați efectuarea acestei rutine mai mult de 3-4 ori pe săptămână. Chiar și atletul de elită are nevoie de odihnă.

 

1 | Pull-Up

În ceea ce privește versatilitatea, într-adevăr nu există un exercițiu mai bun pentru spate, lats, biceps și chiar abdomenul decât pull-up – și le lucrați pe toate în același timp.
Dacă sunteți în căutarea unui spate de invidiat în formă de V, atunci pull-up-ul trebuie să fie în repertoriul dvs.
Atât de simplu – și de dificil – vă departați brațele la latimea umerilor, cu palmele îndreptate afară, și trăgându-te pe un bar … cheia cu pull-up este de a vă forma forma înainte de a adăuga prea multe repetări, daca nu vrei să te rănești.

 

2 | Push-up

Acest lucru poate fi schimbat pentru o presă pe bancă(bench press) dacă se întâmplă să va aflati în sala de gimnastică.
Asigurați-vă că spatele este drept, absul este strâns și că, coboară cât mai mult posibil. Veți fi surprins de cât de eficient este un push-up atunci când este făcut cu o formă corectă.

 

3 | Kettlebell Swing

Un element adesea neglijat al antrenamentului, este important să aveți cel puțin o mișcare care să lucreze acele șolduri ale dvs.
Deadlift este tatăl tuturor mișcărilor de șold, dar preferăm Kettlebell Swing datorită naturii lor mai puțin obositoare. În plus, nici măcar nu ai nevoie de o sală de gimnastică care să le îndeplinească … dar ai nevoie de un kettlebell.
Foarte simplu, păstrați-vă genunchii moi, spatele drept și lansați kettlebell deasupra capului fără a lăsa încheieturile să se îndoaie. Odată ce greutatea cade între picioare, folosiți-vă impulsul pentru al arunca înapoi acolo.

 

4 | Squats

O altă mișcare aparent simplă, care este, totuși, extrem de eficientă: genuflexiunea la quad-uri, vițeii și glutele, consolidând în același timp nucleul și testarea flexibilității.
Efectuați fie cu o bară care se odihnește în spatele umerilor, fie cu greutatea corporală. Doar păstrați-vă spatele cât mai drept posibil în timp ce coborâți și asigurați-vă că nu ridicați călcâiele de pe sol.

 

5 | Plank

Am inteles, nu vrei sa il faci pentru ca e destul de plictisitor, dar plank-ul este cu adevarat seful cand vine vorba de exercitii pt abdomen.
Lucrand în fiecare parte a abdomenului, precum și întărirea spatelui și corectarea posturii, încercați să efectuați două minute de plank, înainte de a face lucrurile mai grele ridicându-vă piciorul sau facand plank pe o parte.

 

B-B-B-B-ONUS CARDIO!

Bine, deci ai înțeles totul, nu? Dar dacă căutați să adăugați un al șaselea element de ardere a grăsimilor în rutina dvs. ușoară, atunci avem soluția, prieteni.

Sprint

Alergati cât de repede puteți pentru 10/20/30 secunde și utilizați jogging-ul ca odihnă. Realizați de 10 ori și vedeți cât de obosit sunteți. Atât de simplu în teorie. Atât de oribil în practică.

Sursa:https://www.esquire.com/uk/life/fitness-wellbeing/advice/a14382/5-best-fitness-exercises-for-men/,https://www.youtube.com/watch?v=mzwFV9cUuw8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *