Termina antrenamentul de picioare cu 50 de repetari

O variație de flotari pe care nu ați încercat-o niciodată
July 4, 2019
Sa faci doar indreptari nu este suficient
July 8, 2019
Show all

 

Tot ce ai nevoie este de o gantera și o cantitate mare de motivatie.

 

Seturile de epuizare formate din repetari ridicate își au locul în culturism. Și nu sunt doar pentru a construi duritatea mentală. De asemenea, ele creează stresul metabolic (pomparea), care este unul dintre principalele motoare ale creșterii musculare.

 

Termină antrenamentul cu un set de 50 de repetari. Utilizați pauze scurte dacă este necesar pentru a finaliza setul: faceți cât mai multe repetări, apoi respirați adânc și repetați. Repetați până la finalizarea tuturor celor 50 de repetări.

 

Sau puteți rupe acest lucru în două seturi de 25 de repetari, cu doar 30 de secunde pauza între cele două seturi, obiectivul este să obțineți toate cele 50 de repetari într-un singur set într-un final.

 

 

Găsiți o gantera care reprezintă un sfert din greutatea corporală. Deci, dacă cântăriți 100 de kg, aveti nevoie de o gantera de 25 de kg.

 

Acum faci genuflexiuni pentru 50 de repetari. Amintiți-vă, acest lucru poate fi un set “rupt”. Puteți să va odihniti și să vă capatati respirația după cum este necesar, dar nu puteți pune jos gantera sau să va puneti jos sa stați.

 

Dacă sunteți cu adevărat sadici, faceți asta în stilul pump / piston, unde nu blocați genuncii deloc. Acestea vor provoca multa durere și vor crește mult mai repede stresul metabolic decât daca ai face repetări complete cu pauze în timpul setului.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.