ANTRENAMENT PENTRU ABDOMEN

Victor Diaconescu Personal Trainer
Exercitiul Dumbbell Reverse Fly Forma corectă și tehnica de ridicare
March 18, 2017
4 EXERCIȚII USOARE PENTRU BRATE SUPER TONIFIATE
March 18, 2017
Show all
Victor Diaconescu Personal Trainer

Victor Diaconescu Personal Trainer

Toți cautăm modalități de a exercita mijlocul nostru nu numai pentru a ajuta la construirea puterii abdominale, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăți aspectul general al burti noastre! Construirea puterii abdominale si densitatii permite abdomenului să strălucească mai ușor atunci când asezati stratul de grasime corporala peste el. Din păcate, nu se poate reduce grasimea doar de unde dorim, dar faceti abdomene de câteva ori pe săptămână, și ca urmare a unui plan alimentar curat va ajuta cu siguranță să obțineți abs la care ai visat mereu!
Cei mai mulți oameni sunt atât de dornici de a avea un abdomen plat incat lucreaza abdomenul aproape fiecare antrenament. Adevărul este că, în aproape fiecare exercițiu se incodreaza si se lucreaza midsection și în mod indirect. Vă sugerez ca antrenamentul abdominal sa fie de două până la trei ori pe săptămână, max. Acest antrenament se poate face oriunde și cu nici un echipament și poate fi ușor lucrat, așa că nu există nici o scuză. Acest circuit lovește, de asemenea, toți mușchii abdominali, rectus abdominis (mijlocul abs), ABS si obliques inferioare (abs laterale), astfel încât să nu lasam nici o parte din abdomenul afară.

 

Regular Floor Crunches

20 Regular Floor Crunches
Stati intins pe sol, cu genunchii îndoiți și mâinile ușor plasat în spatele gâtului. Utilizați de bază pentru a ridica capul sus de pe sol, expirand cand va ridicati. Când ajungi la partea de sus a unei poziții crize, țineți timp de două secunde și eliberați încet înapoi în jos spre pământ. Se repetă mișcarea până când ați terminat 20 de repetari.
G-Tip: Butterfly coatele afară și asigurați-vă că mâinile tale sunt folosite pentru a ghida gatul, dar nu pentru a te trage în sus la partea de sus a poziției criza. Se trage de mijloc, nu gâtul.

 

Bicycle Crunches

30 Bicycle Crunches
Stati intins pe sol, cu genunchii îndoiți și mâinile ușor plasat în spatele gâtului. Se extinde într-un picior în mod direct și ridicați genunchiul opus în sus astfel încât piciorul este ridicat de pe sol. Începe exercițiul aducând cotul opus pentru a atinge genunchiul opus, apoi se trece la partea cealaltă astfel încât celălalt cot atinge celălalt genunchi și celălalt picior se extinde afară. Mut înapoi mai departe în această “mișcare de biciclete”, până când ați terminat de 30 de repetari. Fiecare cot la genunchi este o repetare.
G-Tip: Acest exercițiu se face într-un ritm un pic mai alert. Nu uita să respiri cu fiecare mișcare de pedalare.

 

Abdominal Kick-ups

15 Abdominal Kick-ups
Începeți culcat pe pământ cu picioarele drepte în sus deasupra capului, perpendicular pe sol, și brațele drepte de-a lungul partilor laterale. Ridicați fesierii de pe sol în sus spre cer, expirand cand ii ridicati. Eliberați încet înapoi spre pământ, se repetă mișcarea.
G-Tip: Aceasta este o mișcare foarte mică de la sol în sus spre cer. Scopul este de a merge lent și constant, concentrându-se pe controlul mișcării, atât in sus si pe masura ce partea inferioara a spatelui vine spre sol.

 

Lying Leg Lifts

10 Lying Leg Lifts
Începeți culcat pe pământ cu picioarele în fața și mâinile sub glutes. Aduceti încet picioarele în sus spre cer, până când acestea sunt perpendiculare pe sol. Coboară încet picioarele din spate spre sol într-o mișcare lentă și controlată.
G-Tip: încercați să nu permiteti picioarelor să atinga solul la partea de jos a rep. Păstrați core dumneavoastră implicat în timp ce ridicați picioarele și pe măsură ce coborâți înapoi în jos la pământ.

 

Plank Hold

30-second Plank Hold
Start în poziție plank, pe degetele de la picioare și antebrațele pe sol. Păstreaza întreg corpul puternic și angajat într-o singură linie, respira și mențineți această poziție timp de 30 de secunde.
Tip: Nu permiteți soldurilor să se scufunde spre sol, în orice moment de-a lungul plankului tau. Nu uita să respiri, inhaleaza frumos și expirații de-a lungul întregului 30 de secunde.

Treceti prin exercitii, cu foarte puțina odihnă. După ce ați terminat toate cele cinci exerciții, odihnă timp de două până la trei minute și se repetă circuitul de mai mult de o dată. Distreaza-te și sapa adânc!

Comments are closed.