3 lucruri neașteptate care accelerează dezvoltarea masei musculare

Pozitii de antrenament pentru cupluri pentru a obține un antrenament pentru intregul corp
May 28, 2019
De ce antrenamentul efectuat seara este cel mai rau
May 30, 2019
Show all

 

 

Răspunsul nu este întotdeauna să mâncați mai mult și să ridicați mai greu. Iată trei lucruri la care o mulțime de sportivi nu se gândesc.

 

Antrenamentul uneori ajută să fii ignorant si fericit, deoarece prea multe informații te pot paraliza. Dar a fi în măsură să observi ceea ce este practic (și ceea ce este prostesc) poate fi avantajos.

 

Identificați mai întâi potențialele obstacole. Aceasta vă oferă claritate și direcție. Iată câteva lucruri de luat în considerare:

 

 

1 – Nu te mintii

 

Suntem cu toții înclinați spre tipul de antrenament pe care îl alegem. Problema este atunci când îți împacheți identitatea într-o singură metodă. Vei lăsa bani pe masă dacă crezi că există doar o singură modalitate de a-ți atinge obiectivele.

 

Adevărul este că nu it poți acomoda întotdeauna înclinațiile tale de antrenament. Puneți-vă în poziția de a învăța din alte perspective.

 

Ca majoritatea sportivilor, îmi plac greutatile libere. Cu toate acestea, când te-ai străduit mult timp, este greu să le justifici folosirea lor mereu.

 

Nu așteptați ca lucrurile să se deterioreze înainte de a vă da seama că schimbările în timp util vă pot accelera progresul. Câteva opțiuni demne de remarcat:

 

  • Aparatele nu sunt diavolul. Utilizati-le.
  • Opriți-va din a evita exercitile glute bridge si hip thrust. Sunt exerciții adecvate pentru încărcarea progresivă a lanțului posterior.

  • Acordați un timp de lucru pe alte calități cum ar fi mobilitatea și rezistența musculară.
  • Faceți o pauză de la ridicarea unor greutati mari și modificați tempo-ul (greutăți mai ușoare, dar tempo mai usor).
  • Ar trebui să vă oritentati mereu. Nu săptămânal, dar întotdeauna destul de des, și mai ales dacă ați lovit un platou. Ieșiți din rutina voastră și aveți o minte deschisă. Există valoare si în alte metode.

 

2 – Nu ești războinic. Nu exagerati.

 

Mulți sportivi cred că își pot permite să poarte oboseală ca și cum ar avea capacitatea de vindecare a lui Wolverine. În realitate, ești mai mult ca Old Man Logan. Nu trebuie să fii speriat, dar nu poți să te regenerezi asa repede.

 

Da, există cu siguranță indivizi care manifestă capacitatea de a gestiona volum și frecvență mai mari și mai multe zile de supraîncărcare. Însă elevul mediu non-mutant nu poate face mult. Fiind prea mult avariat interferează cu antrenamentele și câștigurile ulterioare.

 

Structurați săptămâna de antrenament cu rezultate diferite. Nu aveți nevoie să mergeți 0-100 mph de fiecare dată când vă duceti la sala. Vă veți simți mai bine, dar cel mai important, veți evita lovirea unui platou și veți face progrese consecvente.

 

Amintiți-vă că antrenamentul dvs. este la fel de bun ca și capacitatea dvs. de a vă recupera. Împingeți plicul, dar nu îl rupeți la jumătate.

 

 

3 – Pierde niște grăsimi

 

Pentru a maximiza creșterea musculară, trebuie să câștigați o greutate totală și să fiți în exces de calorii. Tu stii asta. Dar, la un moment dat, consumul mai multor calorii te vor ingrasa.

 

Acest efect de atenuare este denumit uneori “rezistență anabolică”. Practic, este capacitatea depreciată de a construii masa musculara cauzată de consumul excesiv de calorii în timp.

 

Persoanele slabe au tendința de a câștiga mai mult mușchi, de aceea ar trebui să-i faci un obiectiv de a reduce periodic grăsimea corporală. La rândul său, acest lucru vă permite să fiți mai sensibili la câștigul masei musculare.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.