35 de flotari neîntrerupte

Metoda mea preferată de dezvoltare a masei musculare
January 16, 2020
Cel mai bun tip de fandare pentru fesieri și genunchii durerosi
February 3, 2020
Show all

Poți să faci? O poți face cu o formă bună? Iată de ce trebuie să fii capabil, plus o provocare minunată cu greutatea corporala.

Dacă nu puteți face un set de 35 de flotari neîntrerupte, atunci aveți de lucru. Nimeni nu trebuie să ajungă in acel punct de fitness în care controlul asupra greutatii corporale se duce de rapa și nu mai ai puterea sau forta pentru a le face corect.

Flotarile clasice oferă prea multe beneficii pe care multe alte mișcări nu le pot oferi. Doar că nu sunt mulți oameni care sunt foarte buni la flotari si care nu au un piept dezvoltat. Asta spune ceva.

Avantajele flotarilor

  • Flotarile sunt mai sănătoase pentru articulația umărului. Acestea permit omoplatului să se miște în jurul coastelor pe măsură ce mișcarea progresează. Această mișcare se potrivește cu schimbarea poziției brațului superior.

Fără asta, am avea umeri slabi. Acest lucru este deosebit de important, deoarece modelele clasice de presa la bancă te obligă să îți fixezi spatele. În consecință, nu ai șansa de a antrena acea miscare sănătoasa cât trebuie.

  • Flotarile ajută la angajarea serratusului anterior, un mușchi de pe partea laterală a torsului care se angajează atunci când omoplatii se prelungesc. Dezvoltarea acestui mușchi vă poate menține umerii sănătoși si ajuta la finalizarea unui V.
  • Flotarile facute intr-un mod corect mult timp sub tensiune nu pot fi inlocuite cu alte exerciții. Veți înțelege asta când faceti seturi de 40 de repetari.

Nu trebuie să-ți fie frică să faci un antrenament întreg doar de flotari. Nu ați „absolvit” de la ele doar pentru că sunteți suficient de puternic sa imingeti 300 de kilograme.

Încercați această provocare

Dacă doriți cu adevărat să vă antrenati pieptul, încercați sa faceti un super-set din flotari și flotari la paralele. Faceți 12 repetări de flotari, apoi faceți flotari la paralele până la eșec și vedeți câte runde puteți face în 25 de minute.

Când pieptul și tricepsul sunt gata să iasa din cămașă, poți să-mi lasi un mesaj pe Instagram pentru a-ți trimite mulțumirile.

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.