Pierdeti grasime corporala: Ghidul persoanelor obeze pentru a pierde grasime

Cele mai bune 6 exerciții pentru brate mai mari și mai puternice
6 dintre cele mai bune exerciții pentru brate mai mari și mai puternice
October 9, 2017
10 moduri de a te defini, construi masa musculara și sa obții rezultate
10 moduri de a te defini, construi masa musculara și sa obții rezultate
October 10, 2017
Show all
Pierdeti grasime corporala: Ghidul persoanelor obeze pentru a pierde grasime

Pierdeti grasime corporala: Ghidul persoanelor obeze pentru a pierde grasime

Dacă sunteți supraponderal sau obez, poate fi dificil să vă dați seama cum să începeți planul de pierdere a grăsimilor. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să-l realizezi este ca stilul tău de viață actual te-a facut gras.

Prin urmare, trebuie să vă schimbați dramatic stilul de viață pentru a obține rezultate pozitive. Schimbarea trebuie să meargă de la a fi sedentară la a fi cât mai activ posibil. Deci, căutați oportunități în viața de zi cu zi, unde puteți deveni mai activi.

Nu trebuie să mergeți la o sală de fitness pentru a fi activă. De fapt, pierdeți mentalitatea “sală de fitness”. Puteți face acasă ceea ce faceți la o sală de fitness. Majoritatea oamenilor sfârșesc să urce pe o banda de alergat la sala de fitness oricum.

 

Beneficiile exercițiilor de intensitate ridicată

Deci, în loc de a merge pe o banda de alergat, mergeți în jurul blocului. Și în loc să te concentrezi pe distanță, concentrați-vă pe viteză. Încercați să miscati corpul din ce in ce mai rapid. Acest lucru vă va ajuta să pierdeți grăsime corporală.

 

De ce?

Pentru că creșteți lent intensitatea exercițiului, spre deosebire de distanța. Corpul tău este o mașină foarte eficientă și îsi dorește să cheltuiesti mai puțină energie. Deci, dacă ți-ai luat 300 de calorii pentru a umbla o mila (doar un exemplu), în cele din urmă iti va lua 200 de calorii pentru a merge aceeași mila, dacă te miști cu aceeași viteză.

 

Metabolism vs calorii arse

Dar dacă vă străduiți să vă depășiți viteza anterioară, veți angaja mai multă masă musculară și veți crește ritmul cardiac. Creșterea ritmului cardiac va crește rata metabolică. Rata metabolică este o măsură a numărului de calorii pe care le arzi în repaus.

Deci, să spunem că rata metabolică curentă vă arde 10 calorii pe minut în repaus (doar un exemplu). După un antrenament intens, rata metabolică poate ajunge până la 20 de calorii pe minut. Deci, veți arde DUBLU atunci din cantitatea de calorii normală.

Și cercetările spun că rata metabolică este crescută până la 36 de ore după un antrenament intens. Deci, pentru o perioadă de 36 de ore, în loc să arzi 360 de calorii, ardeți 720 de calorii!

 

Intensitate vs. Lungime

Când planificați exercițiul, cei mai mulți indivizi vor folosi un anumit numărător de calorii on-line pentru a afla cât timp să se antreneze. De exemplu, dacă mersul pe jos arde 10 calorii pe minut dupa cum spune calculator iar individul vrea să ardă 500 de calorii, el sau ea va merge pe acea banda de alergare într-un ritm prost timp de 50 de minute.

Acum, pe măsură ce crește durata antrenamentului, intensitatea antrenamentului scade. Dar, pentru a vă oferi cel mai mare stimulent asupra ratei metabolice, trebuie să aveti antrenamente cât mai intense.

Ce inseamna asta? Păstrați antrenamentele cât mai scurte posibil!

Deci, dacă aveți nevoie să pierdeți multa grăsime corporale, este timpul să renuntati la cardio cu intensitate scăzută și să începeți să efectuați cardio mai intens și antrenament de forta. Cresteti rata metabolică și ardeți mai multă grăsime!

 

Sursa: http://www.workouthealthytips.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *