10 moduri de a te defini, construi masa musculara și sa obții rezultate

Pierdeti grasime corporala: Ghidul persoanelor obeze pentru a pierde grasime
Pierdeti grasime corporala: Ghidul persoanelor obeze pentru a pierde grasime
October 9, 2017
Studiu: Cata proteina avem nevoie?
Studiu: Cata proteina avem nevoie?
October 10, 2017
Show all
10 moduri de a te defini, construi masa musculara și sa obții rezultate

10 moduri de a te defini, construi masa musculara și sa obții rezultate

# 1 30 de minute de cardio sau mai puțin

 

Nu vrei să faci prea mult cardio. Limitați-l. Păstrați-l la două zile de jogging mai ușor și nu mai mult de 30 de minute pe antrenament.

 

# 2 Beți suplimente de proteine

 

Construiți antrenamentul în jurul unui plan de nutriție care implică o masă bogată în proteine, bogată în carbohidrați cu o oră înainte și un shake de proteine pentru a-l putea bea ușor în timpul antrenamentului. După antrenament, amestecați o băutură nouă de proteine și o beti rapid.

Planul # 3, stabilirea obiectivelor și menținerea unui program!

 

Modificați, schimbați, reglați, repetați și repetați! Vrei să-ți ții corpul antrenat. La fiecare patru până la șase săptămâni, schimbați numărul de repetari, timpul de odihnă, exercițiile pe care le efectuați, rutina dvs. obișnuită etc. Vrei să-ti provoci corpul.

 

# 4 Antrenamentul complet a-l corpului

 

Mai mulți mușchi implicați = cu atât este mai mare eliberarea de hormoni pe care o veți obține de la antrenament. Aceste eliberari de hormoni sunt ceea ce va mentine stimularea cresterii musculare pe tot parcursul zilei. Asigurați-vă că antrenamentul dvs. este sigur și echilibrat prin lovirea fiecărui grup muscular cu aproximativ același volum, de asemenea, ajută la evitarea accidentarilor grave.

 

# 5 Odihna / Recuperare

 

Aportul ideal la o persoană obișnuita de somn este între cinci și nouă ore. Nu vrei să exagerezi. Culturismul este vorba despre ruperea mușchiului și repararea mușchiului. Durere, recuperare, durere, recuperare. Așa câștigăm. Păstrați antrenamentul până la patru sesiuni pe săptămână și acordați corpului timpul necesar pentru a se reconstrui. Puteți folosi acest timp pentru a vă pregăti mental pentru următoarea sesiune.

 

# 6 Un kg = 2 grame de proteină

 

Scopul este de a lua 2 grame de proteine ​​per kilogram de greutate corporală.

 

# 7 Un cuvânt – intinde-te

 

Orice fel de întindere vă va face să vă simțiți relaxati și flexibili, să vă preveniți accidentarile și să vă ajute în recuperare.

 

# 8 Mănâncă regulat

 

Ar trebui să aveti cinci până la șase mese mici pe zi. Păstrați combustibilul pe toata durata zilei, în special carbohidrații și proteina. Acestea vor menține aportul de calorii pentru a ajuta la construirea mușchilor și va ajuta la menținerea metabolismului ridicat pentru a vă ajuta să pierdeți grăsime.

 

# 9 Mai puțin este mai mult

 

Nu mai mult de 20 seturi pe grup de mușchi. De fapt, încercați să o păstrați cât mai aproape de 12 seturi, după cum puteți. Limitați repetările între 6 și 12 pe set pentru a promova creșterea masei musculare. Limitați antrenamentele la 45 de minute, păstrați greutățile mari și ridicați, ridicați, ridicați!

# 10 Antrenament full body sau impartit

 

Cele mai bune rezultate din antrenament vor veni de la antrenamentul tuturor grupurilor musculare într-un singur antrenament sau prin concentrarea pe corpul superior într-o singură sesiune și apoi pe corpul inferior în alta. Concentrați-vă pe aparatele care utilizează mai multe grupuri musculare deodată, cum ar fi genuflexiuni, indreptari, ramat și prese.

 

 

Sursa: http://www.gymworkoutchart.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *