Ce ar trebui să evitați dacă doriți să cresteti in greutate?

MPACTUL DESHIDRATARII ASUPRA MUSCHIULUI
IMPACTUL DESHIDRATARII ASUPRA MUSCHIULUI
October 11, 2017
Antrenament pentru pieptul superior- Cum sa cresti masa musculara
Antrenament pentru pieptul superior- Cum sa cresti masa musculara
October 12, 2017
Show all
Ce ar trebui să evitați dacă doriți să cresteti in greutate?

Ce ar trebui să evitați dacă doriți să cresteti in greutate?

Cele mai multe dintre sacrificiile pe care le faceți sunt alegeri sănătoase. Primul lucru pe care ar trebui să-l evitați este sa fii bolnav sau sa ai un sistem imunitar scăzut. Având un sistem imunitar slab sau sa fii bolnav este o miscare lentă de a lua in greutate . Indiferent cât de puternic este regimul tău, fără sănătate, vei merge în jos. Sistemul imunitar poate fi îmbunătățit cu legume, fructe, apă și, de asemenea, de 8 ore de odihnă neîntreruptă.

Ce ar trebui să evitați dacă doriți să luati greutate?

Vorbind despre somn, există multe lucruri care vă vor face sa nu dormiti. În societatea noastră metropolitană, avem cluburi de noapte, baruri, jocuri de noroc, Internet care probabil vă vor împiedica să adormiți. Dacă eviți toate aceste ispite, îți promit că câștigurile vor veni mereu mai repede pentru tine. Amintiți-vă munca grea pe care ați pus-o mai puneți un pic de efort astfel încât rezultatele să fie mai permanente și mai ușor de realizat.

Unele limite permanente sunt create de noi și fumatul este unul dintre ele. Rata alarmantă pe care oamenii o au in fumat pentru a socializa a crescut drastic de-a lungul anilor, încât nu mai este surprinzător să vedem un fumător adolescent. Faptul că suntem sociabili din punct de vedere social demonstrează cât de inuman am devenit și cum suntem atât de dispuși să acceptăm satisfacerea instantanee a rezultatelor pe termen lung care vor dura.

Câștigarea în greutate nu este un obiectiv usor de atins. Aceasta necesită o planificare precisă, acțiuni bine gândite și executate pentru a functiona. Fumatul nu este un lucru bun  pentru tine care sa te ajute in obiectivul tau de a lua in greutate.

Următorul lucru pe care trebuie să-l evitați este să modificați sistemul care funcționează pentru dvs., indiferent cât de mici sunt rezultatele. Întotdeauna avem tendința de a optimiza ceva atunci când funcitoneaza pentru noi, deoarece suntem nerăbdători și dorim ca rezultatele finale să vină mai repede. Totuși, schimbarile inutile este lucrul care separa binele de foarte bine. Ce face bine și funcționează,incearca sa stai tot timpul cu el. Chiar dacă modalitatea eficientă de a săpa o gaură în pământ este să folosiți o linguriță, o persoană grozavă va continua să sape până când va obține tot ceea ce dorește, în timp ce persoana bună va găsi o lopată, va angaja forță de muncă, va primi un excavator și momentul în care se termină cu toate acestea, renunță pentru că a fost prea epuizant.

 

Sursa: http://www.all-bodybuilding.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *