Antrenament pentru pieptul superior- Cum sa cresti masa musculara

Ce ar trebui să evitați dacă doriți să cresteti in greutate?
Ce ar trebui să evitați dacă doriți să cresteti in greutate?
October 11, 2017
Cum sa pierzi grasimea de pe burta si sa obtii rapid un abdomen perfect.
Cum sa pierzi grasimea de pe burta si sa obtii rapid un abdomen perfect.
October 12, 2017
Show all
Antrenament pentru pieptul superior- Cum sa cresti masa musculara

Doriți să aveți un mușchi imens la piept, dar nu știți ce antrenament pentru pieptul superior trebuie efectuat? Având un piept masiv superior poate fi realizat numai prin efectuarea unor exerciții adecvate. Deci, continuați să citiți pentru a afla diferitele tipuri de exerciții de piept și cum să le executați în mod corespunzător.

 

Exercițiul pentru piept este preferat de multi culturisti, deoarece pieptul este unul dintre părțile corpului pe care vrem să le dezvoltăm mai întâi. Problema este că este făcut în mod necorespunzător, deoarece focalizarea este întotdeauna pe mușchii pieptului inferior. Trebuie să efectuați antrenamentul pentru piept corect pentru a obține un corp superior, bine format, si dezvoltat.

 

Iată câteva dintre antrenamentele de piept pe care le puteți face:

 

  1. Impinsul la banca este un exercitiu efectuat de multi culturisti care vizeaza muschii pieptului si ii ajuta sa se dezvolte. În afară de creșterea masei musclare a pieptului, ii si întărește. Un exercițiu specific de impins de la piept la bancă care funcționează în principal pe pieptul superior este impinsul cu bara la banca inclinata / sau cu gantere la banca inclinata. Pentru a vă asigura că va dezvoltati muschii pieptului, cel mai bun mod de a face acest lucru este de a aduce bara / ganterele drept în jos pe pieptul superior. De asemenea, cel mai bine este să setați înclinatia bancii de la un unghi de 30 la 45 de grade pentru că dacă fixați banca la un unghi mai mare, veți pune mai multă presiune pe umeri decât pe piept.

 

  1. Fluturari la inclinat este un alt exercițiu de piept care funcționează pe întregul grup de mușchi al pieptului. Banca reglabila și gantere sunt, de asemenea, utilizate aici, dar este încă efectuat într-un mod diferit în comparație cu impinsul clasic. La acest exercițiu, începeți cu brațele pe langa corp., apoi le ridicați încet până când ganterele se apropie mai mult la înălțimea maximă. Iată un sfat: pentru cele mai bune rezultate, strângeți mușchii pieptului superior în timp ce ganterele sunt împreună, apoi eliberați-le treptat, în timp ce coborâți brațele înapoi.

 

  1. Fluturari la cablu este un exercițiu care necesită un aparat specific la cablu. Acest exercițiu funcționează prin apucarea cablurilor în timp ce brațele sunt ușor îndoite. Odată ce sunteți siguri de o prindere fermă și de un echilibru adecvat, trageți în jos mânerele până când ajung în fața secțiunii mediene a pieptului. Scopul acestui exercițiu este de a obține o pompare bună în piept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *