7 trucuri pentru a pierde in greutate si pentru a te mentine

Cum sa pierzi grasimea de pe burta si sa obtii rapid un abdomen perfect.
Cum sa pierzi grasimea de pe burta si sa obtii rapid un abdomen perfect.
October 12, 2017
5 cele mai bune antrenamente cardio pentru a pierde in greutate
October 13, 2017
Show all

Încercați toate aceste diete populare care par a fi minunate: veți pierde în greutate și veți intra în formă. Dar, dintr-un motiv anume, câteva săptămâni mai târziu, există o altă problemă cu care trebuie să vă ocupați: așa-numitul efect de “rebound” care face ca toate acele kilograme pe care le-ați pierdut să reveniți și ar putea aduce chiar și câteva in plus.

 

1. Planul dvs. de dietă nu ar trebui să vă facă să vă simțiți rău sau să aduca emoții negative.


Nu trebuie să te simți rău când pierzi în greutate. Dieta ta ar trebui să vină liberă. Adică, dacă fiecare mâncare pe care o consumați în timpul zilei generează un sentiment puternic de vinovăție sau vă face să vă pedepsiți pentru că ați mâncat ceva dulce, nu veți obține rezultatul dorit în curând. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să renunțați la astfel de diete extreme.
Scapă de aceste sentimente negative, concentrează-te asupra lucrurilor pozitive și gândește-te la ceea ce ai realizat deja. Păstrați-vă munca bună și amintiți-vă că este bine să vă înșelați uneori dieta.

 

2. Alegeți diete controlate, dar nu super-stricte.


Dacă v-ați decis să începeți o dietă sau un plan de dietă foarte strict care vă face să suferiți fizic, pregătiți-vă să experimentați efecte secundare și probleme de sănătate, cum ar fi anxietatea, stresul și pierderea parului, tristețea, nervozitatea, și riscul de a cădea în tulburări de alimentație.
Cea mai bună idee ar fi să vă consultați în prealabil cu nutriționistul. Lăsați profesionistul să vină cu un plan alimentar adecvat, în funcție de nevoile dvs. și de capacitățile corpului dumneavoastră.

 

3. Stabiliți obiective realiste.


Primul lucru pe care trebuie să-l realizați este că pierderea de kilograme cât mai repede posibil și sa aratati ca un model de modă într-o săptămână nu este un obiectiv realist sau realizabil pe care ar trebui să-l stabiliți singur.
Amintiți-vă că este rău pentru sănătatea dvs. să faceți o schimbare bruscă și completă a comportamentului dvs. alimentar. Este mai bine să faceți pași mici dar sănătoși pe o bază zilnică și să faceți progrese lente, dar constante. Aceasta este singura modalitate de a obține un corp sănătos și frumos în conformitate cu tipul dvs. constituțional.

 

4. Încredete in puterea minții tale.


Mintea ta joacă rolul cel mai important în atingerea fiecărui obiectiv pe care l-ai stabilit: într-adevăr te ajută să depășești teama de eșec.
Ori de câte ori vă ganditi sa sariti peste sală sau să mâncati ceva “interzis”, concentrați-vă asupra obiectivelor și încercați să vă păstrați mintea activă și angajată.

 

5. Nu uitați o regulă simplă: “Mai puțin este mai mult”.


Deși poate suna nebun, mâncarea meselor mici frecvente toată ziua este cheia succesului în scădere în greutate. Acest lucru vă împiedică să simțiți foame și vă activează metabolismul.

 

6. Nu uitați să va urmăriți progresul.


Ar trebui să vă cântăriți zilnic și să înregistrați toate schimbările. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți la curent și să evaluați progresul, chiar dacă este minim. Rețineți că progresul lent și constant este modul ideal de a pierde și de a menține greutatea și de a vă îmbunătăți obiceiurile fără prea multă suferință.

 

7. Și da! Exercițiu!


Un plan de dieta sanatoasa va va ajuta sa slabiti. Cu toate acestea, nu veți obține nici o masă musculară sau un corp tonifiat fără exercitii. Nu trebuie să vă petreceți toată viața într-o sală de gimnastică – cu pași mici și încercați să faceți ceva care vă place foarte mult. 15 minute pe zi este un lucru bun pentru a începe! Activitatea fizică vă ajută să slabiți mai repede. În plus, te face să te simți mai bine: reduce riscul unor afecțiuni și îmbunătățește funcția creierului.

Sursa: https://brightside.me/inspiration-tips-and-tricks/7-tricks-to-lose-weight-and-keep-it-off-for-good-288010/

Sursa poza: http://www.thefitindian.com/how-to-lose-weight-fast-naturally/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *