Antreneaza-te cu Victor

 

Căutați un program de antrenament care sa dea rezultate și un antrenor care sa te motiveze si sa te sustina?

 

Exerciții personalizate, concentrate pentru a furniza rezultate specifice si de durata.

 

Victor lucrează cu un mic grup select de clienți din Sibiu, dar puteti profita si de programul său de antrenament la distanță, pe care il ofera in mediul online.

 

Te întrebi dacă ești potrivit pentru programele lui Victor?

 

Daca esti:

  • Serios in ceea ce priveste antrenamentele si fitness-ul
  • Auto-motivat
  • In cautarea unui program de antrenament care se concentrează asupra realizarii obiectivelor tale
  • Pentru un program de antrenament optimizat pentru tine și mediul tău de antrenament

 

Când lucrați cu Victor, veți lucra cu un antrenor care aplică antrenamente individuale și nu dorește să vă forțeze în modelul sau de antrenament. Obiectivele tale personale și circumstanțele individuale vor fi luate în considerare și Victor va concentra întregul dvs. program la livrarea rezultatelor pe care le doriți.

 

 

Iată câteva tipuri de clienți cu care lui Victor ii place să lucreze …

 

> Culturisti experimentati, oameni pasionati de fitness, oameni dornici de schimbari majore sau simpli incepatori

 

> Entuziaștii care doresc să intre pe scenă pentru a concura, cât și cei care se antrenează pur și simplu pentru a arăta grozav

 

> Dacă vrei sa te concentrezi pe maximizarea dezvoltării musculare, pentru a dezvolta anumiti muschi din corp rămasi în urmă sau poate ai nevoie să-ti limitezi antrenamentul datorita unor accidentari sau alte probleme, care vă împiedică să efectuați unele exerciții traditionale de culturism, acest program va va ajuta foarte mult. Spre deosebire de mulți antrenori de fitness, atunci când lucrați cu Victor nu vi se va oferi un program de antrenament fara sa fiti evaluati inainte.

 

> Atleți și persoane pasionate de exerciții grele

 

Dacă doriți cele mai bune rezultate, un fizic excelent care poate funcționa bine atunci când este necesar, abordarea hibrid a lui Victor pentru antrenament vă va oferi munca și muschii pe care îi căutați, intr-un program de antrenament.

 

Aceste programe se concentrează pe aspectul unui atlet fără a sacrifica performanța.

 

Dacă vă bucurați de lucruri precum CrossFit sau competiții de fitness sau pur și simplu găsiți că doriți să vă redescoperiți forma atletica, acest program poate fi pentru dvs.

 

> Pasionati de fitness

 

Dacă sunteți în căutarea unui mediu de antrenament mai mult decât un grup și doriți să aveți un program de antrenament personalizat, conceput de un antrenor de nivel national pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele, Victor va va oferi asta.

Un program pentru o persoană va fi conceput exact dupa scopul urmărit și iti va permite să maximizați timpul pe care-l dispuneti pentru antrenamentul respectiv, păstrându-l în același timp distractiv și nou.

 

Antrenor profesionist de fitness

 

Dacă doriți să puneti mana pe propriul vostru program intocmit de un antrenor cu o calificare inalta, Victor este pregătit să va livreze acest program! Veți obține nu numai un program de antrenament de top, dar veți obține experiența de a folosii sistemele de antrenament ale lui Victor și abordarea acestuia în ceea ce privește instruirea clienților.

 

Clienți care au nevoie de un antrenor pentru o vacanță sau o mini-vacanta?

 

Dacă clienții dvs. se îndreaptă spre Sibiu, pentru o vacanță sau o mini-vacanta completează cererea, iar Victor vă va examina informațiile și vă va informa dacă se pot antrena cu el. Este modalitatea perfectă de a vă asigura că acestia sunt în mâini excelente!

 

Locuri limitate

 

Victor are o perioadă foarte limitată de timp pentru a se dedica antrenamentelor pentru clienți și antrenamentelor la distanță. Dacă sunteți de părere că ați fi potriviți pentru acest program, vă rugăm să trimiteți un e-mail la victordiaconescu.fitness@gmail.com sau un mesaj pe pagina de facebook: Victor Diaconescu Personal Trainer.