CARE E CEA MAI BUNĂ METODĂ DE A REDUCE GRĂSIMEA CORPORALĂ?

CEL MAI DIFICIL ANTRENAMENT DIN LUME
October 9, 2020
20 de minute de exerciții cu greutatea corpului pentru slăbit
November 3, 2020
Show all

Cum sa construiesti muschi fara sa adaugi grasime!

Când vine vorba de fitness, sănătate și exerciții fizice, unul dintre cele mai urmărite obiective este „pierderea de grăsime”. Cu toate dietele nebunești, modurile nesănătoase de a mânca sau chiar înfometatul, acesta este un subiect foarte confuz. Unul dintre cei mai mari MITURI privind cel mai bun mod de a reduce grăsimea corporală este ANTRENAMENTUL CARDIO PE STOMACUL GOL.

Exercițiile cardio în stare de repaus alimentar sunt antrenamentele cardio făcute fără să fi mâncat înainte o bună perioadă de timp (de obicei peste noapte), în speranța că vei arde mai multe grăsimi. Deși acest lucru nu este în întregime fals, nu înseamnă că mâncând înainte de exercițiile cardio vei arde mai puțin!

Mulți oameni au impresia că TREBUIE să facă exerciții cardio în stare de repaus alimentar pentru a reduce grăsimea corporală și că, odată antrenamentul terminat, își pot vedea mai departe de treabă, iar magia antrenamentului cardio pe stomacul gol le va oferi un abdomen cu pătrățeleperfect sculptate, cât ai bate din palme, ceea ce nu e cazul! Orice exerciții vor arde calorii, indiferent dacă ai mâncat sau nu, iar pierderea grăsimii depinde, în cele din urmă, de aportul caloric zilnic/săptămânal/lunar.

Dacă faci o ședință cardio în repaus alimentar și apoi consumi un surplus caloric, sunt șanse mari să nu reduci grăsimea corporală! „Surplus caloric” înseamnă consumul mai multor calorii într-o zi/săptămână/lună decât caloriile arse într-o zi/săptămână/lună. Pentru a reduce grăsimea corporală, trebuie să consumi mai puține calorii decât cele pe care le arzi, este matematică simplă.

Un alt aspect al antrenamentelor cu sau fără aport alimentar este eficiența exercițiilor; te poți antrena mai eficient și pentru mai mult timp dacă ai ceva în stomac înainte de o ședință și, prin urmare, poți arde mai multe calorii, fiind,astfel, în deficit caloric și REDUCÂND GRĂSIMEA CORPORALĂ!

Poți face antrenamente pe stomacul gol, dar nu pentru pierderea grăsimii, ci din motive de comoditate sau preferințe, pentru a nu te trezi prea devreme pentru un antrenament matinal în așa fel încât să iei micul dejun și să aștepți să se digere ca să nu te simți rău sau pentru a nu te simți greoi și balonat dacă faci exerciții intense. Dacă vrei să mănânci înainte de antrenamente, mănâncă! Atât timp cât îți monitorizezi aportul caloric și știi că ești în deficit, cu siguranță vei pierde grăsime!

Dacă preferi să mănânci înainte de antrenament, mănâncă! Dacă te antrenezi mai bine pe stomacul gol și poți păstra deficitul pentru o perioadă de timp, grozav! Ambele metode vor duce la pierderea de grăsime.

Dacă ai nevoie de îndrumare, de antrenament individual, care acoperă exerciții personalizate și consultanță alimentară în funcție de obiectivele și stilul tău de viață, îți poți transforma corpul fără sală de sport sau echipament.

Comments are closed.