Cel mai brutal tip de fandare

Cea mai eficientă cale de a face ridicari laterale
March 3, 2020
3 Moduri de a vă activa muschii fesieri
March 10, 2020
Show all

Încărcați muschii fesieri cu acest tip de fandare.

Aceste fandari necesită ca greutatea sa fie pe umerii tăi. Dacă ar fi în mâinile tale în timp ce flexati, veti pierde. Acestea funcționează cel mai bine din punct de vedere lateral, ceea ce înseamnă că bara este pe umărul drept în timp ce piciorul stâng face fandari.

După ce ridicati bara sa o puneti pe umeri, fixati-o pe umeri și stati cât mai aproape de discuri. Pentru confort și siguranță, este mai bine să ai ambele mâini pe discuri, decât pe bara. Acest lucru permite, de asemenea, un torso mai înclinat în față și capătul barei să se legene oarecum peste umăr.

În timp ce pășești înapoi în fandare inversă, împingeți șoldurile înapoi și balansati-vă ușor torso-ul. În ciuda unghiului mai mare de înaintare, deoarece majoritatea încărcăturii se află în poziția de jos, acestea sunt mai utile ca o fandare normala, unde fesierii tai sunt încărcati în poziția in care muschiul este intins.

Sfat: utilizați un burete sau un prosop pentru capătul barii, deoarece va exista o încărcătură semnificativă pe umeri, ceea ce poate fi incomod.

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.