CEL MAI DIFICIL ANTRENAMENT DIN LUME

Cum să slăbești rapid: 3 pași simpli
October 6, 2020
CARE E CEA MAI BUNĂ METODĂ DE A REDUCE GRĂSIMEA CORPORALĂ?
October 16, 2020
Show all


Nu prea folosesc aceste cuvinte. Cel mai DIFICIL antrenament din lume este cu siguranță dificil! Am făcut nenumărate tipuri de antrenamente, deci când spun că am conceput cel mai dificil antrenament din lume înseamnă că ștacheta e ridicată foarte sus. Desigur, sunt deschis la sugestii și provocări, dar în ceea ce privește exercițiile efectuate sub o oră…ei bine, va trebui să încerci singur și să afli.

LUPTA MENTALĂ
Motivul pentru care acest antrenament este atât de dur vizează nu doar componenta fizică, ci constă și în lupta mentală pe care o duci cu tine însuți. Nu există pauze de odihnă predefinite, deoarece trebuie să duci antrenamentul la sfârșit în cel mai scurt timp posibil. Tu decizi când iei pauză de odihnă (dacă ai nevoie de pauză) și aceasta devine o luptă în sine. Te simți vinovat că vrei să te odihnești, te temi să nu te odihnești prea mult sau că nu te-ai odihnit suficient.

LUPTA FIZICĂ
Acum să trecem la componenta fizică. Exercițiile care alcătuiesc acest antrenament acoperă tot, este un antrenament complet, pentru întregul corp, care implică forță, putere, agilitate, viteză și cardio. Folosind experiența mea în antrenamente calistenice la care am adăugat recent descoperita pasiune pentru exercițiile cu gantere kettlebell, am conceput acest antrenament cu care avansezi la un NIVEL SUPERIOR!
Acest format de antrenament nu este nou, dar mi-am pus amprenta personală asupra exercițiilor pe care le-am inclus.
Funcționează precum cântecul acela cu „Un elefant se legăna”. Practic, sunt 12 exerciții, iar numărul de lângă fiecare exercițiu reprezintă numărul de repetări pentru exercițiul respectiv.

Poti vedea videoclipul aici:

 1. RUN (alergare)
 2. MUSCLE UPS
 3. ROWS (ramat), fiecare parte
 4. CLEAN+ PRESS, fiecare parte
 5. REVERSE BURPEES
 6. KETTLEBELL SWINGS
 7. BURPEES
 8. THRUSTERS
 9. FLOTARI
 10. TRACTIUNI
 11. KICK SITS, fiecare parte
 12. SHOULDER TAPS, fiecare parte

Vizionează videoclipul de pe canalul meu de YouTube, distrează-te cu aceste exerciții și spune-mi în secțiunea de comentarii a acestui videoclip ce timp ai scos!

Comments are closed.